OVU TAJNU ŽARKO LAUŠEVIĆ JE ODNEO SA SOBOM U GROB: Sve je ostalo zapisano u SVESCI, sada su otkriveni svi detalji njegovog života!

Autor:

Zabava

18.11.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva tajnu koju je Žarko Laušević odneo sa sobom!

OVU TAJNU ŽARKO LAUŠEVIĆ JE ODNEO SA SOBOM U GROB: Sve je ostalo zapisano u SVESCI, sada su otkriveni svi detalji njegovog života!

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Jedan od najvećih glumaca srpske kinematografije Žarko Laušević, koji je u sredu, nakon teške i kraće bolesti, preminuo u 64. godini, otišao je s velikom tajnom, koja mu je, nažalost, ostala neostvarena.

Naime, kako saznaje Republika, prijatelj Lauševića koji je s njim proveo dosta godina, ispričao nam je sve o tajni o kojoj mu se pokojni glumac poverio. 

Foto: E-stock

Žarko Laušević

 

- Zatečen sam informacijom da me je napustio, ne mogu da se pomirim sa tom sudbinom! Imali smo toliko planova, imali smo toliko ideja, sve je ostalo zapisano u mojoj svesci, koju nikad neću ostaviti, uvek ću je nositi sa mnom. U svesci smo zapisivali sve naše ideje. Poverio mi se, relativno skoro, pre bilo čega što je krenulo po zlu, o tome da ima veliki plan, o umetničkom delu, o kom nije pričao nikome. Poverio mi se o toj tajni, ja sam sve zapisao što mi je on ispričao, pa ako se budem osetio blagoslovljenim, ja ću to proistaći u delo - priča Laušev prijatelj za Republiku i nastavlja:

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Žarko Laušević

 

- Da je sad živ, nastavili bismo da radimo na ovom delu, o kom bi svi pričali. Ne mogu zaista ništa da otkrivam o čemu se radi, ja se nadam, bože zdravlja da će doći dan kada ću moći više o tome da govorim. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading