LAUŠ POZVAO GLOGOVCA DA GORE ODIGRAJU POSLEDNJU PREDSTAVU: Potresne reči glumačke legende kidaju dušu na komade, DA SE NAJEŽIŠ!

Autor: P. R.

Zabava

16.11.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljivo, oproštajno pismo tera suze na oči!

LAUŠ POZVAO GLOGOVCA DA GORE ODIGRAJU POSLEDNJU PREDSTAVU: Potresne reči glumačke legende kidaju dušu na komade, DA SE NAJEŽIŠ!

Foto: youtube.com/ TVLongPlay, E-stock

Žarko Laušević, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, preminuo je juče, 15. novembra 2023. godine nakon kratke borbe sa karcinomom pluća. Svojim talentom i harizmom osvojio je srca publike, ali i svih kolega, a jedan od njih bio je i pokojni Nebojša Glogovac, s kojim je Lauš bio veliki prijatelj.

Naime, nakon što je Glogovac preminuo od iste bolesti, čuveni Lauš mu je pre pet godina uputio dirljivo, oproštajno pismo, u kojem je naveo da će s njim odigrati poslednju predstavu - ovde ili negde tamo, na nekom drugom mestu.

Glogi, od kada sam čuo za tvoju boljku, krenuo sam nešto da pišem za nas. Pa da odigramo… Ili ovde ili tamo - istakao je svojevremeno Laušević, obraćajući se voljenom kolegi i prijatelju.

Republika

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, ATA Images

Žarko Laušević i Nebojša Glogovac

Inače, u prilog priči koliko su bili veliki prijatelji govori i oglašavanje našeg izvora, koji je istakao da je Glogovčeva smrt izuzetno pogodila.

- Lauš se slomio tada, potpuno je bio utučen. Bio je vezan za Nebojšu, voleo ga je iskreno kao kolegu, ali i kao prijatelja, jer se družili i van scene. Bili su porodični prijatelji, družili se, bio je vezan i za njegovu suprugu i ćerku... Baš lepo prijateljstvo koje je dugo trajalo, velika tuga što se tako završilo, ali život ide dalje - istakao je izvor tada za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading