ŽARKU LAUŠEVIĆU URAĐENA MAGNETNA: Evo šta sledi!

Autor:

Zabava

06.09.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je odjeknula vest da se glumcu pogoršalo zdravsteno stanje, a kako saznaje Republika Lauševiću je urađena magnetna.

ŽARKU LAUŠEVIĆU URAĐENA MAGNETNA: Evo šta sledi!

Foto: Youtube.com/PRVA, Shutterstock

Glumac Žarko Laušević boravio je danima na bolničkom lečenju, a juče je stigla informacija da mu se stanje poprilično pogoršalo, zbog čega je poslednje kadrove serije morao da snimi iz bolničlkog kreveta i to samo audio putem jer su doktori smatrali da bi mu bilo previše naporno da stane pred kamere. 

Kako Republika saznaje glumcu je danas urađena magnetna, nakon koje se sprema za skener. 

Podsećamo, Laušević je pre hitne hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo nekoliko snimajućih scena, te su producenti došli na ideju preostale "kadrove" snimi uz pomoć mobilnog telefona, i to samo glasovno, jer su doktori naložili da glumac ne bi trebalo previše da se napreže.

Republika

Foto: ATAImages, Tanjug/AP

 

Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni se Laušević ne vidi, već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački. Kada su završili razgovor, njegov kolega sa kojim je obavio razgovor je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i po koja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno - otkrio je izvor za domaće medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading