OVO JE POSLEDNJI SNIMAK DRAGANA NIKOLIĆA PRED SMRT: Njegov kum pokazao pravo lice glumca! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.11.2022

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Laušević prisetio se uspomena sa kumom i pokojnim glumcem Draganom Nikolićem Gagom.

OVO JE POSLEDNJI SNIMAK DRAGANA NIKOLIĆA PRED SMRT: Njegov kum pokazao pravo lice glumca! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen Fondacija Slobodan Stojanović

Žarko Laušević prisetio se poslednjeg snimka kuma i pokojnog glumca Dragana Nikolića. Naime, uoči godišnjice smrti glumca, priređena je monografija ,,Gospodin mangrup" u kojoj se radilo baš o liku i delu pokojnog velikana srpskog glumišta. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dragan Nikolić

 

Tom prilikom je u Ateljeu 212 priređena promocija, na kojoj se i Žarko Laušević setio jednog od poslednjih drugovanja s Gagom i načina na koji mu je pomagao sa savlada francuski. Pre njegovog sećanja usledili su snimci Gaginog glasa, koji na francuskom recituje pesme "Sutra u zoru" Viktora Igoa i "Dezerter" Borisa Vijana.

- Trebalo je da nešto improvizujem na francuskom i požalim se Gagi da ni “mersi” pošteno ne umem da izgovorim. Znam da je glumce najčešće mučno moliti za glumu, kao da molera pitaš da ti ofarba nešto. Ipak stadoh da ga ubeđujem da on govori francuski na svim jezicima sveta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Žarko Laušević

 

- Pristade kao i uvek Gaga, moj brat, ćale, venčani kum i prijatelj pre svega. Uključujem mobilni telefon i tada je nastao snimak pesme “Sutra u zoru”. Viktor Igo je posvetio ovu pesmu svojoj mrtvoj ćerki Leopoldini i Gaga je mnogo voleo tu pesmu. Uvek mi je teško i lepo kada čujem ovaj snimak. Ovako je samo on mogao. Kao da ga je govorenje ove pesme uzburkalo i on je sam predložio da snimimo još jednu pesmu ("Dezerter")... Bila je to njegova poslednja interpretacija u životu. Oba snimka su nastala u Mileninom i Gaginom stanu na Vračaru 14. marta 2015. godine. Život je tako hteo da Gaga bude sahranjen na isti datum sledeće godine - naveo je Žarko Laušević, prenosi Noizz.

U nastavku možete i pogledati i kako je izgledao poslednji nastup Nikolića pred publikom:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading