POZNATI GLUMAC PUCAO NA ČOVEKA: Iznenada dobio nagon da UBIJE, Feđa u borbi sa HEROINSKOM ZAVISNOŠĆU, završio na PSIHIJATRIJI!

Autor:

Zabava

06.04.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feđa Štukan progovorio o potresnim detaljima iz života!

POZNATI GLUMAC PUCAO NA ČOVEKA: Iznenada dobio nagon da UBIJE, Feđa u borbi sa HEROINSKOM ZAVISNOŠĆU, završio na PSIHIJATRIJI!

Foto: Youtube printscreen

Glumac Feđa Štukan koji je postao poznat nakon što je briljirao ulogama u serijama “Nečista krv” i “Klan”, a sarađivao je i sa Anđelinom Džoli na filmu “U zemlji krvi i meda”, svojevremeno joj je prosledio delove svoje knjige poo kojoj je napisan i scenario.

Ovi rukopisi govore o Štukanovoj teškoj životnoj priči i iskustvima iz rata. Knjiga je odjeknula u medijima naročito u Bosni i Hercegovini, a najviše iz razloga što je Feđa detaljno sve opisao i bio iskren.

– Neuravnotežena hemija u mozgu je stvarala poremećaje. Dobio sam nagon da ubijem ali srećom, nisam bio precizan. Samo to što sam pucao da lišim života drugo živo biće je za mene već dovoljno strašno – rekao je on jednom prilikom, prenosi Glossy. te je šokirao mnoge.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Feđa Štukan

 

Glumac je takođe opisao i svoje iskustvo u ratu, iako je po prirodi pacifista, zatim je pisao o boravku na psihijatrijskoj klinici, životu u Nemačkoj, heroinskoj zavisnosti…

Otkrio je da je bio zadojen mržnjom i da je shvatio koliki problem ima kada je mogao da puca u čoveka.

– Nakon što sam sam promašio čoveka na kojeg sam pucao, shvatio sam da sam zreo za ludnicu. – rekao je Feđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading