MARKO ŽIVIĆ NAKON BORBE SA KANCEROM: Operacija je trajala SEDAM I PO SATI, BOLEST sam slučajno otkrio!

Autor:

Zabava

03.10.2021

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Živić otkrio je jednom prilikom kako je pobedio zloćudnu bolest.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Marko Živić vodi bitku za život

Naš poznati glumac Marko Živić otkrio je kako se oporavio nakon što mu je 2008. godine odstranjen zloćudni tumor u emisiji "Preživeli" на K1 televiziji.

Potpuno slučajno sam to otkrio. Otišao sam kod akademika dr Predraga Peška, direktora Instituta za bolesti digestivnog trakta, i tako saznao da imam abdomenalni problem, a zatim i bolest jednjaka. Danas imam rez od 15 santimetara, duž grudi i stomaka. Abdomen je zeznut, jer oni odstranjuju šta ne valja, a onda sklapaju šta mogu. Moja operacija je trajala sedam i po sati. Ali sam shvatio da imam dve opcije: ili da uđem hrabro ili da odustanem. Naravno odmah sam se odlučio za ovu prvu - rekao je Živić i nastavio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Živić (@markozivic)

 

- Sećam se noći pred operaciju, tad mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, sneg pada i vidim da nema nazad, nema druge opcije. Onda kreneš da razmišljaš o svemu i svačemu, Bože otkud ovo, zašto, ali mislim da mi je pomoglo što sam bio lud u svojoj energiji. Lud da tu trku istrčim.

Podsetimo, proslavljeni glumac, kako je otkrio izvor bio je primljen u KBC "Dragiša Mišović" zbog korone, ali mu se tada stanje stabilizovalo, pa je otpušten na kućno lečenje. Međutim, Živiću se stanje pogoršalo, pa je ponovo primljen  Kliničko-bolnički centar, tvrdi izvor blizak glumcu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading