ISPUNIO OBEĆANJE: Vesić malom Ljubi poklonio klavir

Autor:

Zabava

06.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poklonio je pobedniku četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" Ljubi Stankoviću klavir da bi uskoro mogao da počne muzički da se obrazuje.

RepublikaFoto: Republika
Zamenik gradonačelnika oduševljen "Pinkovom zvezdicom"... Goran Vesić

Naime, Goran je oduševljen talentom šestogodišnjeg Ljube, a s obzirom na to da školovanje tek treba da započne, odlučio je da mu pokloni instrument kako bi na pravilan način mogao da oformi glas. On će se danas sastati sa porodicom Stanković da bi čudu od deteta uručio poklon, a Ljubina majka Nina Mitrović nijednog trenutka ne krije oduševljenje zbog činjenice da će njen sin dobiti klavir.

Goran će na sve načine nastojati da pomogne Ljubi da postane svetska zvezda

RepublikaFoto: promo TV Pink
Dobiće svu moguću podršku... Ljuba Stanković

- Ja i moja porodica bili smo oduševljeni kada smo saznali da će Goran Ljubi da pokloni instrument. Nijednog trenutka nismo krili oduševljenje, a danas će Ljubi lično da uruči poklon. I pevačica Leontina Vukomanović bi trebalo da prisustvuje jer smo se s njom dogovarali oko upisa Ljube u muzičku školu, tako da se nadam da će i to proći najboljem redu - rekla je Nina za Srpski telegraf. Da podsetimo, Vesić je privatno razgovarao sa Ljubom i njegovim roditelja, pa su se tom prilikom dogovorili da on započne školovanje i dobije kompletno muzičko obrazovanje. Gostujući zajedno sa malim Stankovićem u "Žikinoj šarenici" Goran je rekao da će na sve načine nastojati da pomogne Ljubi kako bi mogao da do maksimuma iskaže talenat za muziku.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Sada je dobio klavir... Ljuba

- Razgovarajući s njim i njegovim roditeljima dogovorili smo se da on započne muzičko školovanje. Dogovorili smo se da Ljuba od mene dobije klavir kako bi mogao sebe kompletno da razvije i ostvari karijeru poput svetske zvezde - rekao je Vesić tom prilikom kod Žike u emisiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading