Niko nije mogao da nasluti KAKVU JE DRAMU doživela Prijovićka PRED SVADBU!

Autor: Story

Zabava

28.06.2018

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović, od skoro Živojinović, požalila se da nije baš sve teklo po planu u toku priprema za svadbu!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Svadba Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Koliko god da su se trudili da sve prođe besprekorno, Aleksandra je otkrila da joj je veo zadao najveću glavobolju nekoliko dana pre same ceremonije.

- Sve je teklo po planu sve dok pet ili šest dana pred svadbu nije trebalo da stigne veo. Umesto u Srbiju, pošiljka je iz Italije otišla u Memfis, a kako se sve to dogodilo u petak, pred vikend, rekli su nam da veo ne može da stigne u Beograd pre četvrtka, odnosno do dana naše svadbe - otkrila je gospođa Živojinović, a zatim ispričala rasplet ovog scenarija koji nijedna mlada ne bi želela da doživi.

- Dizajnerka i njen suprug su uporno zvali dostavljače, tako da je veo stigao u ponedeljak - kazala je nekadašnja učesnica "Zvezda Granda".

- Tada se dogodio još jedan peh jer nije bio odgovarajućeg oblika pa su šnajderke morale da ga prekroje - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading