LUKAS OTKRIO ŠTA JE SVE UZIMAO! Folker progovorio o najvećim porocima! Nećete verovati o kakvim količinama se radi!

Autor:

Zabava

26.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač nije krio da je jedno vreme išao stranputicom...

LUKAS OTKRIO ŠTA JE SVE UZIMAO! Folker progovorio o najvećim porocima! Nećete verovati o kakvim količinama se radi!

Foto: ST/Dragan Kadić

Folk pevač Aca Lukas više puta je otvoreno pričao o porocima, a sve je najviše šokirala činjenica da je kokain uzimao čak osam puta dnevno. 

To je najgori i najteži deo mog života. Sasvim slučajno sam ušao u to. Znate, svi se nešto prave fini, kao ne drogiraju se, a drogira se pola grada. Kada neko spomene drogu, odmah izgovaraju moje ime. Prvi put sam probao narkotike kada sam imao 21 godinu. Najpre sam uzeo malo, pa malo više i onda još više. U 22. godini sam uzimao čak osam puta nedeljno, pa sam naredne tri godine počeo intezivnije da je kupujem i uvek imam kod sebe. Sećam se, kao da je juče bilo, kako sam se kada sam 2001. godine ogrezao u narkomaniji, posvađao sa tadašnjom suprugom Natašom, nakon čega sam otišao u Pariz - pričao je Lukas svojevremeno i dodao:

Foto: Instagram.com

Aca Lukas

 

- Izgledao sam užasno, ne možete ni da zamislite na šta sam ličio, a onda sam rekao sebi: "Dosta, brate, ovo ne vodi ničemu!". Seo sam u auto i otišao u Švajcarsku, u Bazel, odakle sam stupio u kontakt s drugom koji je živeo u Cirihu. On i njegova žena, inače medicinska sestra, našli su mi kontakte za lečenje u bolnici u koju sam stigao četiri dana kasnije. Bio sam uporan i uspeo sam da se rešim tog poroka. Nisam žalio no novac ni vreme, ništa, samo da se očistim od tog zla. Uspeo sam da se izlečim, ali, nažalost, to je kratko trajalo. Proveo sam 15 dana u toj bolnici i platio 45.000 maraka. Ali, posle toga nisam bio izlečen. Zapravo, mislio sam da jesam, ali nisam. Godinu dana ništa nisam uzimao, a ona sam počeo ponovo, iako nisam mogao da podnesem kao ranije. Kokain je počeo da mi se gadi, dan-danas su mi ostale posledice od konzumiranja narkotika i svestan sam da ću do kraja života imati tikove.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading