JELISAVETA I TEO OBJAVILI INTIMNE FOTOGRAFIJE povodom prve godišnjice

Autor:

Zabava

25.06.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić pre godinu dana na današnji dan zavetovali su se na večnu ljubav, a na opšte iznenađenje njih dvoje su danas na svojim profilima na instagramu objavili fotografije svojih intimnih trenutaka.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Prvi put u javnosti se držali za ruku... Jelisaveta i Teo

Glumica i košarkaš izbegavali su i javna pojavljivanja skoro godinu dana i ruku pod ruku pojavili su se tek na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića na kojoj je Teo bio mladoženjin kum.

 

1❣️ ????

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Jun 25, 2018 at 5:25am PDT

A danas su napravili još jedan korak unapred i u isto vreme objavili fotografije sa svog venčanja naglasivši da slave godišnjicu ljubavi.

 

1❤️ #anniversary

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on Jun 25, 2018 at 5:19am PDT

Podsećanja radi, Jelisaveta i Miloš započeli su vezu u januaru prošle godine i posle šest meseci su se venčali u prisustvu velikog broja članova familije, prijatelja i kolega. Veliki broj poznatih prošle godine prisustvovao je njihovoj ceremoniji sklapanja braka, a nakon toga preselili su se u Los Anđeles gde košarkaš ima ugovor sa "Los Anđeles Klipersima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading