NAŠA PEVAČICA DOŽIVELA TRAGEDIJU: Otac joj PREMINUO na rukama, MUŽ doživeo SRČANI, a onda je saznala za ŠOK DETALJE i počela da živi "TREĆI ŽIVOT"

Autor:

Zabava

20.04.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica Silvija Jung progovorila o svom životu.

NAŠA PEVAČICA DOŽIVELA TRAGEDIJU: Otac joj PREMINUO na rukama, MUŽ doživeo SRČANI, a onda je saznala za ŠOK DETALJE i počela da živi "TREĆI ŽIVOT"

Foto: Instagram.com

Pevačica Silvija Jung ima 50 godina i dolazi iz Frankfurta. Rođena je u Nemačkoj, a odrasla i školava se u Beogradu da bi se kasnije vratila za Nemačku, gde i danas živi i radi, 

Peva još od šeste godine, a tokom osnovne škole počinje da nastupa kao solista i osvaja mnogobrojne nagrade, kao i Mokranjčevu diplomu za solo pevanje. Više puta je pokušala da se profesionalno bavi pevanjem i to kroz učešće na raznim festivalima, ali je na kraju odustajala iz više razloga. 

 

 

Ona je nakon velike tragedije, gubitka supruga, a potom i oca, koji joj je izdahnuo na rukama, nasleđuje veliku svotu novca, koju ulaže u karijeru, pesme, kako bi se probila na estradno nebo i time, kako kaže, započinje ,,treći život". 

- U roku od 4 meseca preminuo mi je suprug, posle toga moj otac, koji je došao sa majkom kod mene na odmor, dobio je srčani udar i preminuo meni na rukama. To je najteži trenutak, nisam bila svesna šta se desilo, to je za moju majku šok, a ja sam bila mnogo vezana za njega. Najveću snagu mi je davao sin, koji je već odrastao čovek, ja sam baka, vrlo ponosna, na njegovu devojčicu, ali  i muzika, ali kad god sam neraspoložena, povlačila sam se u svoj svet muzike - započela je Silvija za domaće medije, pa nastavila:

 

- Ja sam nasledila novac od partnera... Malo veći novac... Mislim da sam na dobrom putu sada... 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading