SERGEJU TRIFUNOVIĆU UKINUTO ZADRŽAVANJE: Evo šta je glumac rekao u tužilaštvu

Autor:

Zabava

20.04.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugom osumnjičenom koji je uhapšen sa Trifunovićem produžen pritvor.

SERGEJU TRIFUNOVIĆU UKINUTO ZADRŽAVANJE: Evo šta je glumac rekao u tužilaštvu

Foto: ATA Images/Miloš Tešić

Glumcu Sergeju Trifunoviću, koji je u četvrtak uveče uhapšen zbog sumnje da je držao kod sebe pet grama droge, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto je zadržavanje, saznaje Kurir.

Kako njihov otkriva, glumac je priznao da je drogu držao za ličnu upotrebu i za njega nije predložen pritvor.

Drugi osumnjičeni koji je uhapšen sa Trifunovićem i kod kog je pronađeno oko 70 grama droge, negirao je da je prodavao narkotike i za njega je predložen pritvor, dodaje sagovornik Kurira.

Podsetimo, njih je policija, prema nezvaničnim informacijama, zatekla tokom primopredaje droge u četvrtak uveče i po nalogu tužilaštva im je tada određeno zadržavanje. Prema nezvaničnim informacijama, kod Trifunovića je pronađena marihuana.

Trifunoviću je tada određeno zadržavanje po nalogu tužilaštva a sa njim je zadržan i V. A. kod kog je pronađeno 40 paketića iste droge mase ukupno oko 70 grama. 

U maju prošle godine Trifunović je uhapšen zbog izazivanja saobraćajne nesreće pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Vozeći motor marke "vespa" na Vračaru, sudario se sa automobilom, a testiranje je pokazalo prisustvo kokaina i kanabisa u njegovom organizmu. Usled toga, glumac je zadržan u policijskom pritvoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading