LJUBA ALIČIĆ NIKAD ISKRENIJE O KOLEGAMA: Progovorio o SEKTI NA ESTRADI! Ovo su šok-detalji!

Autor:

Zabava

06.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledam šta se dešava u poslednje vreme i ne mogu da se načudim, tvrdi folker.

LJUBA ALIČIĆ NIKAD ISKRENIJE O KOLEGAMA: Progovorio o SEKTI NA ESTRADI! Ovo su šok-detalji!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevač Ljuba Aličić kaže da su estradom zavladali sektaši koji su skroz upropastili narodnu muziku, dok usput truju omladinu trendovima koji se u njegovo vreme nisu smatrali normalnim. Folker kaže za mlađe kolege da snimaju pesme ravne nuli, kao i da se ne seća kada je poslednji put čuo neku numeru koja je slušljiva i koja je pravi narodnjak.

Foto: Republika

Ljuba Aličić

 


- Gledam šta se dešava u poslednje vreme i ne mogu da se načudim. Ovo kao da je estradu preuzela neka sekta, ne mogu da prepoznam ni žanrove ni tekstove pesama koje snima omladina. Ništa se ne prepoznaje, ne pamtim kada sam poslednji put čuo neku lepu pesmu, pravi narodnjak, koji može da se peva u svim prilikama na veseljima. Naravno, čast izuzecima, ali ovo kao da je horor film, snimaju samo neki krš. Nekako me je sve to nateralo da se povučem i sklonim po strani. Šta ima da se guram na mesta na kojima sada sede neki drugi ljudi - priča pevač za Republiku i dalje objašnjava kako su nekada izgledala druženja:

Foto: Instagram.com

Ljuba Aličić uvek uzimao dobar bakšiš

 

- Nekad su druženja na estradi bila podrazumevana. Kad snimamo emisije ili idemo na tezge, odvojimo vreme da posedimo, da popričamo, da pitamo jedni druge kako smo dok sedimo do ujutru u kafani. Danas toga više nema. Svi su se nešto povukli, gledaju samo svoja posla i na tome se završi.


Aličić potom priča da se najbolje oseća u Šapcu, za koji je mnogo vezan, i svaku priliku koristi da tamo što više vremena provede.


- Ja sam jedan normalan čovek, ne hitam ka tim arenama, velikim koncertima. Imao sam više od 20 solističkih koncerata dosad. Kome ja sada da se dokazujem? Verujte da drugi dele karte za svoje koncerte, po 4.000-5.000 je ulaznica. To sam čuo iz pouzdanih izvora. Ne bih ja pravio nikakve arene. Ako bih pravio veliki koncert, bio bi to moj rodni Šabac, tamo se osećam najlepše. Na stadionu Mačve. Meni je i to dosta! Biće jedan i u Beogradu, ali neće biti Arena - tvrdi on, pa je zatim pomenuo mlađe kolege:


- Darko Lazić, Andreana Čekić i Uroš Živković su pevači koji stvarno imaju neku perspektivu. Oni ne snimaju krš pesme, već stvarno neguju tu narodnu muziku. Meni je krivo što se pričalo da s Darkom nisam u dobrim odnosima. To je neko nešto preneo pogrešno, pa je ispalo da sam ja sujetni matorac koji pravi haos. Stvarno nemam nameru da pričam bilo šta ružno o kolegama, ali ovo u poslednje vreme s muzikom je takva propast da sam morao da se oglasim i kažem šta mislim.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading