DA LI STE ZNALI DA DRAGANA MIRKOVIĆ IMA ROĐENU SESTRU? Ona joj je najveća podrška u teškim danima!

Autor:

Zabava

27.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je odjeknula vest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode!

DA LI STE ZNALI DA DRAGANA MIRKOVIĆ IMA ROĐENU SESTRU? Ona joj je najveća podrška u teškim danima!

Foto: Dragan Kadić

Dragana Mirković

Folk zvezda Dragana Mirković je juče saopštila da je podnela zahtev za razvod nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, ali malo ljudi zna da pevačica ima rođenu sestru, Dušicu Krumov, koja neverovatno liči na nju. Dušica je jedan od glavnih čelnika televizije koja je u vlasništvu porodice, a Dragana i Toni joj poveravaju sve poslove kada nisu prisutni, što jasno pokazuje koliko imaju poverenja u nju.

Otkriveno je da su sestre veoma bliske, a Dušica je istakla da je Dragana bila odličan đak sa svim peticama, ali i da joj je velika strast bila folklor.

Republika

Foto: youtube.com/Emisija Premijera

Dušica Krumov

Iako je jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu, Dragana Mirković je poznata po svojoj skromnosti i čuvanju privatnog života. Iako je njen suprug, Toni Bijelić, takođe poznata ličnost, ostali članovi porodice su manje eksponirani u javnosti. Dušica Krumov, Dragana sestra, takođe je poznata ali se retko pojavljuje u medijima, čuvajući svoju privatnost i obavljajući odgovorne poslove u porodičnoj kompaniji.

Podsetimo, folk zvezda je juče izdala zvanično saopštenje, te priznala da posle 24 godine stavlja tačku na brak sa Tonijem.

Republika

Foto: ATA Images, printscreen

Dragana Mirković i Toni Bijelić

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković juče.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading