ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PREKINULA KONCERT: Pevačicu sačekalo ŠOK IZNENANEĐNJE iz publike, ovome se nije nadala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.03.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksnadra Prijović u Vršcu napravila spektakl!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PREKINULA KONCERT: Pevačicu sačekalo ŠOK IZNENANEĐNJE iz publike, ovome se nije nadala! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Aleksandra Prijović večeras je napravila spektakl u Vršcu, a tim povodom portal Republika našao se na licu mesta. U jednom trenutku Aleksandra Prijović morala je da prekine koncert, jer je dobila veliko iznenađenje od njenih vernih fanova. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Naime, Aleksandra je od fanova dobila divan buket cveća od fanova, a ona je ostala oduševljena zbog ovog prizora. 

 

Inače, Aleksandra je nedavno zakazala i koncert u Zadru, za koji se pričalo da joj je zabranjeno da nastupa. Nedavno se u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu. Aleksandra je otkrila da, koliko ona zna, nikakva zabrana ne postoji, pa je pozvala gradonačelnika na svoj koncert.

- Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome - poručio je Dukić za "Zadarski.hr", a Aleksandra je odgovorila:

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović

 

- Mnogo poruka mi stiže svakodnevno, objaviću sve za gradove, u kojima će biti koncerti. Zaista sam svuda dočekana na divan način. Koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana, ja ovim putem pozdravljam gradonačelnika, ako se bude predomislio, on je dobrodošao, naravno - izjavila je Prijovićka za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading