Dejan Matić uzeo pola miliona za "Svatove"! Sa koleginicom napravio bum kakav se ne pamti!

Autor:

Zabava

26.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za samo nekoliko dana "Svatove" je čulo preko pola miliona posetilaca Jutjuba!

Dejan Matić uzeo pola miliona za "Svatove"! Sa koleginicom napravio bum kakav se ne pamti!

Foto: Marko Arsić

Hit koji već danima pevaju mnogi i ovako i na društvenim mrežama, definitivno je duet Ivane Milojević i Dejana Matića "Svatovi" koji je za veoma kratko vreme dostigao ogroman broj pregleda. 

Za samo nekoliko dana "Svatove" je čulo preko pola miliona posetilaca Jutjuba, a mnogi su čak i zapevali ovu pesmu i objavili na svojim profilima na društvenim mrežama. 

Međutim, Dejan nije iznenađen ovakvim uspehom pesme koju on čak nije ni trebalo da peva, već je slučajno "upao" u priču.

Foto: Marko Arsić

Dejan Matić i Ivana Milojević

 

- Duet sa Ivanom se  desio slučajno. Došao sam do studija da preslušam svoje pesme, neke koje sam planirao da snimim i čuo nju dok je pevala "Svatove". Mnogo mi se svidela pesma i predložio sam joj da zajedno snimimo. Ivana je pristala i tako je sve krenulo. Stvarno su se energije lepo poklopile, a to je zaista preduslov za dobru saradnju i uspeh, koji se vrlo brzo pokazao - kazao je Matić u dahu. 

Foto: Marko Arsić

Dejan Matić i Ivana Milojević

 

Dejan je odavno oženjen, te sada u svatove može samo kao kum ili stari svat, a on je jednom prilikom govorio o braku sa suprugom Jelenom s kojom ima sinove Zorana i Konstantina:

- Mislim da bi brak opstao i održao se najbitniji su ljubav i kompromis. Moja supruga zna šta radim, na početku je znala sa kim ima posla. Ona nije kafanski tip, a pre neki dan mi je rekla: "Kad sam se ja poželela da odem u kafanu, mogu da zamislim kako je tebi" - kazao je jednom prilikom popularni pevač.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading