DA LI SE ZORJA IZOPERISALA? Pevačica se hitno oglasila nakon NAPADA publike, iskreno priznala SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica na društvenoj mreži Iks priznala šta je radila na sebi!

DA LI SE ZORJA IZOPERISALA? Pevačica se hitno oglasila nakon NAPADA publike, iskreno priznala SVE! (FOTO)

Foto: Printscreen/RTS1

Mlada i talentovana pevačica Zorja Pajić oduševila je publiku na takmičenju "Pesma za Evroviziju", izvodeći pesmu "Lik u ogledalu". Iako nije pobedila, Zorja je drugo mesto delila sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, koja je važila za jednog od glavnih favorita. Međutim, nakon takmičenja, publika je počela da priča i o njenom izgledu.

Republika

Foto: Printscreen/RTS1

Zorja na "Pesmi za Evroviziju"

Mnogi su pomislili da je Zorja imala neku estestku korekciju, a ona se sada oglasila, kako bi demantovala ove priče.

- E sad, pošto me malo nerviraju poruke i pitanja koja povremeno stižu, da razjasnimo. Od estetskih "korekcija" imam samo hijaluron u ustima, ostalo je dobra šminka, zdrava hrana i dobra poza za slikanje/snimanje - napisala je Zorja na društvenoj mreži Ikt (Tviter).

Inače, Zorja je nedavno bila gošća voditelja Predraga Radosavljevića u emisiji "Lično sa", gde je ispunila želju publike, te otpevala deo pesme "Genzdo orlovo". Kako je ovo zvučalo, prisetite se u nastavku:

Zorja je u "Lično sa" otkrila da joj je neostvarena želja odlazak na Evroviziju.

- Neostavarena želja mi je da odem na "Evroviziju". (smeh) Mislim, šta drugo da kažem da kažem u ovom trenutku... Za sada mislim da se neću prijaviti sledeće godine na "Pesmu za Evroviziju". Jesam sve to rekla ishitreno, tako sam se osećala u trenutku, ali nisam ni o čemu detaljno razmislila. Ne mogu da dam konkretan odgovor, ali kada budem odlučila, znaće svi. Možda bude treća sreća - istakla je popularna Zorja, te se osvrula i na Žiku Zanu, koji je nije preterano nagradio kada je glasao u finalu pomenutog takmičenja:

- (smeh) Ne znam! Lazare, da li sam se čula sa Žikom? Evo, muž kaže da nisam. Lazar je stavio "tvit", ja sam mu rekla da to ne radi, ali dobro. Svakako mu hvala, pozdrav - rekla je pevačica i poslala poljubac u kameru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading