ZDRAVO, SRPSKI BRATE: Ruska TikTokerka zapalila internet, zbog ovog nam zavide Nemci i Slovenci (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama kao plamen se širi pesma o rusko-srpskom prijateljstvu!

ZDRAVO, SRPSKI BRATE: Ruska TikTokerka zapalila internet, zbog ovog nam zavide Nemci i Slovenci (VIDEO)

Foto: Printskreen/TikTok

Ruska TikTokerka Linda Krajenkova postala je hit na društvenoj mreži sa pesmom o "srpskom bratu" u kojoj peva o ljubavi i prijateljstvu, ali kako pominje Jugoslaviju, svidela se i ostalim narodima sa ovih prostora.

Naime, pored zanimljivog teksta ova mlada Ruskinja oduševila je publiku i odličnom melodijom koja ga prati, pa su osim Srba i Rusa oduševljene i druge nacije, koje joj se javljaju u komentarima.

Pored našeg naroda, komplimnte Lindi, dok u duksu u bojama Rusije peva o Srbima, upućuju i Slovnenci, Nemci, a bilo je dosta pozitivnih reakcija i na engleskom jeziku. 

 

 

- "Srbi i Rusi braća zauvek", "To sestro, baš to", "Super pesma i muzika je kul", "Hvala, draga Linda", "Ljubi brat", "Pozdrav iz Srbije", "Hvala sestro", "Bratski narod", "Bravo pozdrav iz Slovenije" - neki su od komentara veseloj devojci iz Rusije koja je muzički obradila svoju ljubav prema bratskoj Srbiji.

Bilo je i onih koji nisu uspeli baš dobro da razumeju, pošto Linda koristi sleng, ali kontekst je u kome se obraća srpskom bratu je sledeći:

- Sedi s nama za sto, da nazdravimo za prijateljstvo, nećemo dati nikom da vređa Jugoslaviju!

Pozitivna vibracija Lindine numere zarazi sve koji je čuju već na prvo slušanje, dok ona pleni osmehom i svojom vedrom pojavom, pa dobija komplimente i na račun dobrog izgleda. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading