NAPISALA JE NAJVEĆE DOMAĆE HITOVE, A OBOGATILA SE NA JEDNOM STIHU: Marina Tucaković za pet reči UZELA 100.000 evra!

Autor:

Zabava

28.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden otrkila da joj je deo pesme "Zora je" dopunila upravo Marina i da se kasnije ispostavilo je to najskuplji stih koji je napisala u karijeri.

NAPISALA JE NAJVEĆE DOMAĆE HITOVE, A OBOGATILA SE NA JEDNOM STIHU: Marina Tucaković za pet reči UZELA 100.000 evra!

Foto: PrntScr/K1

Čuvena autorka domaćih hitova Marina Tucaković, koja je svojim pesmama napravila ozbiljne karijere mnogim našim muzičkim zvezdama, ostavila je neizbrisiv trag na estradi.

Nakon njenog odlaska brojni pevači, sa kojima je bila i prijatelj, a ne samo saradnik, osetili su ogromnu prazninu i naišli na autorsku krizu, jer je malo onih koji do te mere znaju ući u dušu i napisati stihove baš po meri svakog ponaosob. 

Zato nije ni čudo što je Marina uzimala velike pare za svoje pesme, a najskuplji stih na kome je zaradila neverovatnih 100.000 evra svojevremeno je otpevala Neda Ukraden.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Neda Ukraden otkrila veliku tajnu o svom hitu "Zora je"

Naime, radi se o pemsi "Zora je", koju Marina čak nije ni napisala, već joj je samo dodala jedan stih, koji joj je, kako se kasnije ispostavilo, doneo najveću zaradu u karijeri. 

Čuvene reči kojima je začinila Nedin veliki hit su "Suza je iz oka kanula" koje su joj, kako pevačica tvrdi, donele više od stotinu hiljada evra.

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali "Jovane, zora je", pa "Milane, zora je". Poslednja i konačna verzija je "Zora je" - pričala je Neda svojevremeno, pa otkrila veliku tajnu:

- Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: "Suza je iz oka kanula". Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra!

Podsećanja radi, čuvena hitmejkerka preminula je u 67. godini nakon što je izgubila dugu i tešku bitku s opakom bolešću. Nakon njene smrti, Marininog supruga Aleksandra Radulovića Futu zadesila je još jedna porodična tragedija kada je preminuo i njihov sin Milan Radulović Laća

Drugog sina Miloša pre deceniju i po Marina je zatekla mrtvog u krevetu. Ova tragedija obeležila joj je život , a mnogi misle da se i razbolela od tuge.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading