TATA MISLI DA ŽIVIM U SVOM SVETU! Ovo dosad niste znali o Sofiji Šašić! Evo šta je sve ispričala o ocu!

Autor:

Zabava

28.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija je bila iskrenija nego ikad!

TATA MISLI DA ŽIVIM U SVOM SVETU! Ovo dosad niste znali o Sofiji Šašić! Evo šta je sve ispričala o ocu!

Foto: Instagram.com

Uprkos burnom razvodu svojih roditelja i turbulentnom odnosu sa ocem tokom odrastanja,
manekenka, influenserka i nesuđena pevačica Sofija Šašić, izrasla je ambicioznu devojku koja ne skida osmeh sa lica. Danas ova 24-godišnja devojka o svom ocu, pevaču Željku Šašiću govori sve najbolje, a nesporazumi su daleko iza njih.

Foto: Promo foto

Sofija Šašić

 

Za njega ona je i dalje njegova 15-godišnja devojčica prema kojoj je vrlo zaštitnički nastrojen. Kao i svaki moderan otac ne razume baš najbolje aktuelne muzičke trendove.-

- Moj tata misli da sam u potpuno nekom svom svetu, da slušam skroz neku novu muziku. Ko sesa mnom druži i svi koji provode dosta vremena sa mnom zovu me džuboks, jer sve pesme znam. Što se kaže od Silvane do Nirvane, sve slušam. Moja drugarica ume da kaže da kad je neka stara i čudna pesma na radiju, da je ni pevačice koje su ih snimile ne znaju da su ih snimile, ali ja znam od reči do reči - izjavila je Sofija Šašić gostujući u emisiji „Život kao takav“, koja se emituje na Informer TV.

Foto: Promo foto

Sofija Šašić

 

Za svoje neke čudne izbore u životu kada su ljubav i muškarci u pitanju, ne krivi problematične godine u odnosu sa svojim ocem.

- Nisu to loši muškarci. To su moje ishitrene odluke da budem sa njima. Nisu bili loši. Taman posla. Moje veze su sve bile duge. U proseku po dve godine. Nisam ni sa kim bila tek da bih bila. Tada su postojale emocije. Loši nisu bili, ali da li su bili pogrešni – to bih mogla da kažem - bila je iskrena Sofija.

 Emisiju „Život kao takav“ inače zajednički projekat MirDan produkcije i Informer TV možete
pogledati nedeljom u 18 časova, a reprizu naredne subote u 14 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading