DOĆI ĆU GOLA KOD SAŠE POPOVIĆA! Izbačena takmičarka Zvezda Granda šokirala javnost izjavom, pa poručila da nije sve u pevanju!

Autor:

Zabava

26.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kostadinović se rasplakala nakon što je napustila muzičko takmičenje.

DOĆI ĆU GOLA KOD SAŠE POPOVIĆA! Izbačena takmičarka Zvezda Granda šokirala javnost izjavom, pa poručila da nije sve u pevanju!

Foto: Instagram

milica zvezde granda

Nakon što je izazvala haos u poslednjoj emisiji "Zvezda Granda" Milica Kostadinović ispala je iz takmičenja zbog čega je pustila reku suza pred Grandovim kamerama.

Republika

Foto: Instagram

Milica Kostadinović dala Popoviću reč da će se skinuti gola ako je vrati u takmičenje

Naime, pevačica se rasplakala nakon što je ispala iz takmičenja, pa šokirala izjavom da će da se vratiti gola u takmičenje ako je Saša Popović u isto vrati.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Saša Popović na teškim mukama

- Rekla sam sebi da bude kako treba da bude. Ako me Saša Popović vrati u takmičenje gola ću da dođem. Eto, prosto i jednostavno. Dokazaću da nije sve u pevanju - rekla je Milica za Grand kroz suze, pa dodala:

- Jao! Ne radi se ovde o tome šta sam ja očekivala, odmah da kažem, već o nečemu drugom.

Nakon toga Milica je otkrila šta ju je najviše pogodilo, pa je istakla da je bolja od drugih i da može više od svih da priži sceni.

Republika

Foto: Instagram

Milica se rasplakala nakon što je izbačena iz takmičenja

To što sam najmlađa, a znam da mogu najviše od svih ovde. Svesna sam toga. Nekako smatram da u nas najmlađe treba da ulože najviše vremena i prostora. Generalno se uvek trudim kada je ova scena u pitanju. Meni ovo znači mnogo, nije mi kao neka prolazna faza ili stanica - poručila je Kostadinovićeva.

Inače, kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da će Ana Sević sameniti voditeljku Sanju Kužet u muzičkom takmičenju u ulozi TV lica ,,Zvezde Granda". Ana se pojavila prvi put na snimanju, a tom prilikom je dala zvaničnu izjavu o ponovljenoj saradnji, budući da je svojevremeno već vodila muzički program. 

- To je bio poziv koji se ne odbija, nisam planirala da se vratim na scenu, ali kada me je Saša pozvao, tu nije bilo dileme. Grand je moja kuća, ja sam iz Granda potekla, 7 godina sam bila na ovoj sceni kao voditelj i takmičar, mogu da kažem da je Grand bio prekretnica u jednom trenutku u životu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading