VLASNIK KLUBA U KOM SU OTROVANA DECA POVEZAN SA SAŠOM POPOVIĆEM: Na otvaranju okupili pola estrade i kompletan žiri ZVEZDA GRANDA!

Autor:

Zabava

15.02.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji o slučaju koji je potresao javnost!

VLASNIK KLUBA U KOM SU OTROVANA DECA POVEZAN SA SAŠOM POPOVIĆEM: Na otvaranju okupili pola estrade i kompletan žiri ZVEZDA GRANDA!

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen, shutterstock

Klub "Sinner" u kome su deca masovno otrovana špiritusom zbog čega je veliki broj njih završio na toksikologiji VMA, neki i sa čak 2,8 promila alkohola u krvi, otvoren je nedavno, krajem prošle godine, a tom svečanom otvaranju prisustvovalo je pola domaće estrade.

Na otvaranje pomenutog kluba pojavile su se brojne poznate ličnosti, tačnije ceo Grand i žiri Zvezda Granda.

Kako Republika saznaje, vlasnik kluba je Vanja M., sin višedecenijske asistentkinje i sekretarice Saše Popovića, Dejane M.

 

 

Podsetimo, 26 dece tokom noći primljeno na toksikologiju VMA zbog alkoholisanog stanja, među njima je njih 12 bilo u teškom alkoholisanom stanju sa do čak 2,8 promila alkohola u krvi, rekao je doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković. Ono što je posebno šokiralo lekare, to je da su mnogi imali manje od 15 godina.

Nakon toga pojavila se informacija da su deca u noćnom klub "Sinner" u Pariskoj ulici 1a masovno otrovana špiritusom, i da su ova deca zbrinuta na VMA zapravo iz tog kluba i dovezena na toksikologiju.

Jedna od alarmantnih činjenica u vezi sa ovim slučajem jeste visok procenat etanola pronađen u krvi otrovanih osoba. Naime, prema medicinskim izveštajima, ovi mladi ljudi bili su u teškom alkoholisanom stanju, sa nivoima alkohola u krvi koji su dostizali čak 2,8 promila. Ovakav stepen alkoholisanosti kod maloletnika svakako izaziva zabrinutost i postavlja pitanje o odgovornosti nadležnih institucija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading