ISPOVEST ZORJE PAJIĆ: Pričaju mi da sam nadmena! Ne osvrćem se i ne čitam ružne komentare! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Ispovesti" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

ISPOVEST ZORJE PAJIĆ: Pričaju mi da sam nadmena! Ne osvrćem se i ne čitam ružne komentare! (VIDEO)

Foto: republika.rs, ATA Images

Pevačica Zorja Pajić ponovo će se ove godine pojaviti na Izboru za pesmu za Evroviziju sa numerom "Lik u ogledalu", a u ovonedeljnoj epizodi serijala "ISPOVESTI", ona je otkrila da joj ljudi često pišu i pričaju da je nadmena, sa čime se ne bi složila, kao i da je ne pogađaju takvi komentari.

-  Prilazili su mi ljudi i govorili da sam hladna i nadmena. U početku mi je to smetalo i brinula sam, ali sada sam se navikla na to. Plašili su me se, a mislim da je to negde i dobro. Neki su mi objasnili da je u današnje vreme i dobro da tako izgledam. Da je to poželjno, a ja samo slegnem ramenima. Moji najbliži znaju ko sam, tako da ne moram nikome da se dokazujem - rekla je ona, pa je objasnila da će njen nastup na predstojećem izboru za Pesmu za Evroviziju biti filmski:

Foto: Instagram.com

Zorja Pajić

 

- Spremamo stvarno nešto posebno. Imali smo probu, ali ne sa kompletnom postavkom na bini, ali moram da kažem da sam osetila tu euforiju oko sveta što nas tek čeka. Biće neobičan nastup, onako filmski i verujem da će publici da se svidi. 

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Zorja Pajić

 

Zorja je potom ispričala da je imala težak period iza sebe, što se odrazilo i na njen posao.

- Stala sam na godinu dana i nisam znala šta se desilo sa mnom. Nisam komponovala odnosno stvarala i to me je ubijalo. Posle sam rekla sebi da to mora da se promeni, pa sam se trgla i rešila da napravim ponovo nešto novo i nesvakidašnje. Tako sam prodisala opet - priča iskreno mlada pevačica, koja se visoko plasirala u takmičenju "Zvezde Granda". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading