ALEKSANDRA PRIJOVIĆ POZVALA GRADONAČELNIKA ZADRA NA SVOJ KONCERT: Progovorila o zabrani, pa uputila žestoku poruku!

Autor: P.R. / M.I.

Zabava

14.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović je odgovorila gradonačelniku Zadra, pa ga pozvala na svoj koncert.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ POZVALA GRADONAČELNIKA ZADRA NA SVOJ KONCERT: Progovorila o zabrani, pa uputila žestoku poruku!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

Naša mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održalča svoj prvi koncert u dvorani "Gradski vrt" u Osijeku, od pet koliko je zakazala. Dvorana je bila napunjena do poslednjeg mesta, a Prija se pojavila u skupocenoj haljini koja je išarana kristalima, a koja podseća na poklon sa mašnom.

Publika je sve vreme uživala, želeći da se koncert ne završi, a Aleksandra je bila ponosna na sebe i uspeh koji je postigla. Kako je i sama rekla, interesovanje za koncert je bilo veliko, a pevačica ne planira da stane, naprotiv, želi da napreduje i ode korak dalje.

Tokom prethodnih dana u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu. Aleksandra je otkrila da, koliko ona zna, nikakva zabrana ne postoji, pa je pozvala gradonačelnika na svoj koncert, iako je on izjavio da nije ljubitelj te muzike i da pomenutom koncertu ne bi želeo da prisustvuje:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

 

- Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome - poručio je Dukić za "Zadarski.hr", a Aleksandra je odgovorila:

- Mnogo poruka mi stiže svakodnevno, objaviću sve za gradove, u kojima će biti koncerti. Zaista sam svuda dočekana na divan način. Koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana, ja ovim putem pozdravljam gradonačelnika, ako se bude predomislio, on je dobrodošao, naravno - izjavila je Prijovićka za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading