REPUBLIKA U OSIJEKU! Ovako su Hrvati dočekali Priju, a tek da čujete ko joj je SPECIJALNI GOST! Ovo je sve iznenadilo! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

13.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte prvi snimak i fotografije iz dvorane "Gradski vrt", gde će Aleksandra održati pet koncerata!

Ekipa portala Republika danas je posetila Beli Manastir, gde se nalazi porodična kuća mlade muzičke zvezde Aleksandre Prijović, nakon čega smo se zaputili kao Osijeku. Aleksandra će večeras u dvorani "Gradski vrt" održati prvi, od pet zakazanih koncerata, a atmosfera u hali se polako usijava.

Publika sa nestrpljenjem iščekaju da vidi Aleksandru, koja će, kao i na ostalim koncertima u okviru turneje "Od istoka do zapada", pevati svoje najveće hitove.

Kako saznajemo, sa Aleksandrom će na scenu večeras izaći i pevač Boban Rajović, koji je veoma popularan kod komšija. Suška se da će sa njom na binu izaći i Nina Badrić, ali ovo još uvek nije zvanično povrđeno.

Republika

Foto: Ata images

Boban Rajović biće Prijin gost večeras

Na našem portalu moći ćete da pratite izveštaj sa koncerta i sve najbitnije trenutke koji su se dogodoili.

Podsetimo, danas smo Aleksandru uslikali sa porodicom u porodičnoj kući, dok se spremala za generalnu probu.

Kao i uvek, njen sin Aleksandar je bio veseo i nasmejan, a Aleksandra je sve vreme bila oko njega, jednako srećna što su baš tu gde jesu. Ovaj emotivan prizor privukao je pažnju i brojnih komšija, koje su prolazile i okupljale se, kako bi pozdravile popularnu pevačicu, koja će večeras napraviti spektakl u Osijeku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović u dvorištu porodične kuće

Podsetimo, prilikom Aleksandrinog prvog koncerta u Zagrebu, naslednik joj je prišao i zamolio je da joj se pridruži na bini, što je nju rasplakalo, a kada je taj momenat došao, pevačica nije mogla da sakrije oduševljenje. Aleksandar je oborio publiku s nogu, a prisutni su ga pozdravili aplauzom i vriskom, te se očekuje da će on i večeras izaći na binu sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading