ZBOG OVOGA SU ZARATILE KARLEUŠA I GOGA SEKULIĆ: Dugo čuvana ESTRADNA TAJNA isplivala na videlo!

Autor:

Zabava

28.01.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić progovorila o sukobu sa Jelenom Karleušom!

ZBOG OVOGA SU ZARATILE KARLEUŠA I GOGA SEKULIĆ: Dugo čuvana ESTRADNA TAJNA isplivala na videlo!

Foto: instagram.com

Pevačica Goga Sekulić pojavila se početkom dvehiljaditih na sceni sa albumom "Ljubavnica", a odmah na početku karijere našla se u centru skandala. 

Naime, tada popularni magazin za odrasle "Plejboj" je za srpsko tržište slikao devojku koja je neverovatno ličila na Gogu i napisao "Goga Sekulić gola i opasna - bolja od Cece".

 

 

Kada je pevačica saznala za ovo, brzo je tužila poznatu franšizu, i potom dobila spor. Međutim, kako je u tom momentu bila povređena zbog onoga što se desilo, mnogo ju je pogodio jedan komentar Jelene Karleuše koji nikad nije zaboravila. 

- Ja to nikada neću zaboraviti, ostala sam bez glasa. Kada sam to videla, zamislite mene, iscepan džins, patike, punđa na glavi. Zove me jedan drug i kaže ‘Gordana’, a kad mi kažu Gordana, ja znam da nešto nije dobro. Ja sam otišla da vidim bilbord na Brankovom mostu, riba neka polugola i piše ‘Goga Sekulić gola i opasna, bolja od Cece’, šta je sad ovo? Otišla sam i kupila Plejboj, zvala sam prijatelja i kažem mu ‘šta da radim, ubiće me tata’. Išla sam sa roditeljima na suđenje, imala sam veštačenje. Na sudu sam dobila Plejboj, oni su tada izgubili licencu u Srbiji i Crnoj Gori. Tada su mediji pitali Željka Joksimovića da li je to Goga, a on je rekao da nije video, ali misli da se ja nikada tako ne bih slikala. Tada sam se i sa Karleušom zakačila, ona je rekla ‘ne, to nije Goga, ona je bolja riba od nje’, tada je krenuo estradni rat između nas dve - priča Goga za Novu.

Foto: Ata images

Goga Sekulić

 

Inače, Karleuša javno nikada nije govorila protiv Goge, naprotiv, istakla je da je Sekulićeva dobra osoba.

- Protiv Goge nemam ništa, ona je onako glasna, ali dobronamerna. Ona je dobar čovek. Goga je dobar čovek - rekla je Jelena jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading