GORI INSTAGRAM: Jelisaveta prvi put ove godine objavila VRELE FOTKE S PLAŽE (FOTO)

Autor:

Zabava

21.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna glumica oduševila fanove, mogu joj izbrojati lepo definisane pločice na stomaku.

GORI INSTAGRAM: Jelisaveta prvi put ove godine objavila VRELE FOTKE S PLAŽE (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Jelisaveta Orašanin

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin otputovala je sa porodicom na Maldive, a fotografije koje je objavila sa omiljene destinacije, koju posećuje bar jednom godišnje, zapalile su Instagram.

Naime, supruga našeg proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića i posle dva porođaja uspela je da sačuva devojačku figuru, a oduvek je prepoznatljiva po uklesanim pločicama na stomaku. 

Tako je i sada, dok je uživala na plaži sa svojim mališanima, pokazala svoje zgodno telo.

Inače, od ranije je poznato da je Jelisaveta završila sportsku gimnaziju u Beogradu i da je trenirala veslanje, koje je očigledno najzaslužnije što je uvek imala lepo oblikovane mišiće.


Posle porođaja je otkrila da formu održava tako što ide na "reformer pilates", trening koji oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme i uspostavlja unutrašnji balans.

Glumica je jednom prilikom i sama otkrila kako bi se, da nije upisala FDU, verovatno profesionalno bavila sportom.

- Trenirala sam od sedmog osnovne veslanje i ceo život sam fizički aktivna. Mislim da je to definitivno ključ mog izgleda. A genetika? Ima i toga. Ali mislim da se svaka žena ugoji kada jede. A ako ne jedete mnogo, nećete se ni ugojiti. Ili ako trenirate, teško da čovek može da se ugoji - govorila je ranije za medije glumica.

Podsećamo, glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić u srećnom je baku sa košarkašem Milošem Teodosićem. Par ima dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogdana. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading