JELISAVETA ORAŠANIN GA JE PROMENILA! Vuk Kostić sanjao o VENČANJU sa koleginicom u NARODNOJ NOŠNJI!

Autor:

Zabava

21.10.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kostić je bio pet godina u vezi sa Jelisavetom, koja mu je potpuno promenila život!

JELISAVETA ORAŠANIN GA JE PROMENILA! Vuk Kostić sanjao o VENČANJU sa koleginicom u NARODNOJ NOŠNJI!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Glumac Vuk Kostić (43) dugo je bio u vezi sa svojom koleginicom Jelisavetom Orašanin. Bili su u vezi pet godina, verili se, ali su ipak raskinuli veridbu. Među kolegama se pričalo da je njihova veza bila puna strasti, ljubavi i međusobne podrške, ali se čini da je ipak sudbina imala drugačije planove za njih.

- Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome - govorio je Vuk svojevremeno za "Story", koji je priznao da mu se javio očinski instinkt.

Republika

Foto: Ata images

Jelisaveta Orašanin

- Razmišljao sam o tome, a i moji prijatelji kažu da bi ta deca sigurno bila lepa. Valjalo bi da dobijem nekoliko sinova i ćerku. To je moj san da bi se nastavila loza Kostića - rekao je on tom prilikom, pa je priznao da ga je Jelisaveta učinila boljim čovekom.

- Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika - pričao je glumac, dok je Jelisaveta, s druge strane, ponosno istakla čime ju je Vuk, koji je uvek važio za velikog zavodnika, osvojio:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vuk Kostić

- Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža - rekla je tada glumica.

Godinu dana nakon što su se razišli, Jelisaveta je uplovila u vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem za kojeg se udala i sa kojim je dobila ćerku Petru i sina Bogdana.

Republika

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta i Teodosić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading