ZBOG POSLA SAM SE RAZBOLELA! Rada Manojlović otkrila da je pravo sa infuzije išla na tezge da radi! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam htela ljudima ništa da pomeram, sve dobro zamaskiram i ne dam da se ništa vidi!

ZBOG POSLA SAM SE RAZBOLELA! Rada Manojlović otkrila da je pravo sa infuzije išla na tezge da radi! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović kaže da je pravo sa infuzije išla na tezge, te i da se često preforsira zbog posla, pa danima ne može da se zaleči. Ona je za Republiku otkrila da sebi treba da da više vremena za odmor, ali da je radoholik, pa ne dozvoljava da se obaveze i posao gomilaju.

- Dešavalo mi se da intervjue dajem sva slomljena i u bolovima. Nisam htela ljudima ništa da pomeram, pa sam bolesna radila. Tako je bilo i na ntekim veseljima, ali ja sve dobro zamaskiram i ne dam da se vidi. Neću da to utiče na goste. Odem primim infuziju i pravac na posao. Šta da radim, takva sam i uvek hoću sve da ispoštujem - objasnila je pevačica.

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

 

Inače, Manojlovićka je za naš portal ranije pričala da bi volela i da se vrati na fakultet, s obzirom na to da je zbog karijere zapostavila studije. 

-  U to vreme kad sam studirala sam učila redovno od ponedeljka do petka, na trećoj godini sam bila, meni je prosek bio devet, 8,89. Tada sam upala u "Zvezde Granda", da sam to ostala da završim, sigurno bih završila sa tako dobrim prosekom. Ostala sam u super odnosima sa dekanom i sa svim profesorima drugim, oni mene svi obožavaju, evo i dan danas, koliko je prošlo, od 2007. ja nisam tamo, ima 16 godina, i Bog zabravio da sam kročila tamo, oni mene i dan danas zovu, sve proslave fakulteta, pa godišnjica fakulteta, diplomiranja drugih studenata, ja sam obavezno tamo sa svima njima. Skoro svake godine, i mnogo mi znači da sam ostala u kontaktu sa takvim ljudima, to je ipak jedan drugi svet, jedan kulturan svet od kog možeš mnogo da naučiš. Oni me svi cene i vole, ja im uvek napravim atmosferu i svi me pritiskaju da završim fakultet - objasnila je Rada.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading