REPUBLIKA U BIJELJINI: Ovo je porodična kuća TRAGIČNO NASTRADALE Andrijane Lazić - MUK u celom komšiluku! (GALERIJA)

Autor: Dušan Lukić / B. P. M.

Zabava

18.01.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika posetila je rodno mesto pevačice koja je stradala padom sa 24. sprata u Dubaiju!

REPUBLIKA U BIJELJINI: Ovo je porodična kuća TRAGIČNO NASTRADALE Andrijane Lazić - MUK u celom komšiluku! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook.com/Andrijana Lazić

Region je juče šokirala vest o tragičnoj smrti mlade pevačice Andrijane Lazić, koja je stradala padom sa 24. sprata u Dubaiju. Tragični događaj desio se 10. januara ove godine, samo tri dana nakon što je Andrijana otputovala na odmor sa prijateljicama.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Republika u Bijeljini

Ekipa portala Republika rano jutros je posetila Bijeljinu, rodno mesto nastradale pevačice i donosimo vam materijal sa lica mesta.

U Andrijanom komšiluku sačekao nas je muk. U celoj ulici oseća se tuga zbog smrti voljene Andrijane. Muk je vladao i u dvorištu pokojne Andrijane.

Dočekala su nas otvorena kapija i potresni detalji na kući. Na glavnom prozoru kuće stoji kadionica, a pored nje badnjak, koji porodica nije sklonila od Božića, kad je Andrijana i otputovala za Dubai.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Kadionica na prozoru porodične kuće

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske.

Republika

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Poslednja objava Andrijane Lazić na Instagramu

Na portalu Republika uskoro ćete moći da pročitate i ekskluzivni intervju sa Andrijanim ocem Nebojšom, koji nam je otvorio dušu u porodičnom domu nakon tragične smrti njegove mezimice. Andrijanino telo još uvek nije stiglo u Bijeljinu, a porodici je ranije stigao papir u kom je navedeno da je njena smrt nesrećan slučaj.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Major Struja

21.01.2024 23:01

Gospod brzo placa zasluge roditelja.