Cakana postila celi post, pa izvukla novčić iz česnice: "Biće para"

Autor:

Zabava

07.01.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cakana i njen suprug današnji praznik, kaže, slave sa prijateljima.

Cakana  postila celi post, pa izvukla novčić iz česnice: "Biće para"

Foto: republika

Pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana poznata je kao vrsna domaćica, međutim ove se godine za Božić nije "razletela" u kuhinji, budući da praznuje u manjem sastavu.

Ona i njen suprug današnji praznik, kaže, slave sa prijateljima.

- Ove godine mi deca nisu u Beogradu, svi su se razbežali svako na svoju stranu. Tu smo Neša i ja sa mojom unukom Dunjom, uživamo u praznicima. Kasnije idemo na večeru kod naših prijatelja iz inostranstva - priča Cakana, koja je ovaj put spremala manje nego inače.

- Ja volim da spremim svake godine. Tako sam i ove pripremale raznorazne đakonije, ali ovog puta u manjoj meri, jer nas je manje nego prošle kad smo se skoro svi porodično okupili. Salate, pite, punjene paprike, meso, ma znate kako ja to svake godine

Republika

Foto: Republika

Dragica Radosavljević Cakana

Ovaj put imala je sreće, kada je o česnici reč.

- Ja sam izvukla paricu iz česnice. Biće para! Ispoštovali smo sve običaje, sinoć smo se pričestili, bili smo na ponoćnoj liturgiji. Post je obavezan kod mene i to strogo poštujem - poručila je pevačica za Pink.rs.

Podsećamo Cakana je otkrila kakav savet zlata vredan je dobila od legende narodne muzike Lepe Lukić

- Može se reći stav, to mi je nekako prenela. Ne bih da izigravam tinejdžerku, normalno je da mi ona bude parametar za muziku, s obzirom na to da se i ja bavim nekom drugom vrstom muzike - rekla je Cakana tada za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading