BOG NAS JE SPOJIO NA DANAŠNJI DAN! Dečko Jovane Jeremić nije ni slutio šta mu se sprema...

Autor:

Zabava

07.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić se topila u studiju dok je slušala svog dečka koji je govorio o njihovoj ljubavi

BOG NAS JE SPOJIO NA DANAŠNJI DAN! Dečko Jovane Jeremić nije ni slutio šta mu se sprema...

Foto: printscreen/RTV Pink

Dečko Jovane Jeremić, vlasnik pekararske industrije, Dragan Stanković, se uključio u jutarnji program kod svoje drage i progovorio o početku njihove ljubavi. 

Foto: RTV Pink

 

 

Inače, Jovana Jeremić u svojoj emisiji prošle godine na Božić ugostila je Dragana, kada je njegova pekara napravila najveću česnicu koja se lomila ispred Hrama Svetog Save. 

Foto: Youtube/printskrin

 

Stanković se tom prilikom obratio i voditeljki, te joj kao znak pažnje poklonio dukat.

 - Hvala na iskrenim čestitkama, takođe našoj voditeljki koja nam oduzima vremena i subotu i nedelju smo stalno kraj malih ekrana zbog nje. Ovo je samo mali znak pažnje, nadamo se da će joj doneti puno sreće, ljubav, blagostanja i da nađe svoju večnu ljubav - rekao je tada Stanković u emisiji uživo ne sluteći da će ih ova njegova Amorova strela zaista ujediniti u jedno, te da će ovaj dan oboje pamtiti dok su živi

Dragan Stanković se jutros u jutarnjem programu, naime, ovom prilikom podsetio da je prošle godine poklonio česnicu Jovani i da je od tada krenula njihova ljubav

 - Kao što znate prošle godine sam dao vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se, poželeo sam joj da nađe večnu ljubav, i mislim da je Bog nas spojio naš na ovaj dan - rekao je Dragan pa je dodao:

- Moja izabranica je za mene najbolja, i ja joj želim mnogo više uspeha, i molim vas da je pustite ranije sa Pinka, da dođe da mesi česnicu jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve.

Jovana nije skidala osmeh sa lica, te je sve vreme pažljivo slušala svog izabranika.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sizif

08.01.2024 22:46

Nije Jovana rodjena za sve niste u pravu nije u svih ona stvar geometarski kolčic da ga pobijaju u svakakvu rupu