FILIP PREKINUO PRIJIN NASTUP: Pogledajte šta se sinoć desilo, o ovome bruji Beograd! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.01.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga danas gore društvene mreže!

FILIP PREKINUO PRIJIN NASTUP: Pogledajte šta se sinoć desilo, o ovome bruji Beograd! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularna pevačica Aleksandra Prijović nastupila je za Novu godinu i reprizu Nove godine u Beogradu, oduševivši prisutne svojim brojnim hitovima i elegantnim stajlingom. Nakon serije uspešnih koncerata u regionu, ona je ponela tamno odelo sa prugama, zračeći novim sjajem koji joj i priliči.

Jedna od zanimljivih promena kod Aleksandre Prijović jeste i nova frizura - trendi bob koji je zamenio njenu nekadašnju dugu smeđu kosu. Pevačica je objasnila novinarima zbog čega se odrekla duge kose, ali je i naglasila da je promena dobrodošla i da se odlično oseća u novom izdanju.

Iako retko ispoljavaju romantiku u javnosti, Aleksandra i Filip su tokom nastupa doživeli simpatičan trenutak. Na pesmu "Devet života", koju su posvetili jedno drugom, Filip je prekinuo Aleksandrin nastup, prišao bini i poljubio svoju suprugu. Ovaj nežni gest oduševio je prisutne, a video-snimak postao je viralan na društvenim mrežama.

Nakon romantičnog trenutka sa suprugom, Aleksandra se vratila nastupu sa osmehom koji nije skidala sa lica, pružajući publici nezaboravno iskustvo, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta. 

@live.nastupi

Aleksandra Prijovic x Filip Zivojinovic - Devet zivota live at Sava Centar 01.01.2024.

♬ original sound - Live nastupi


Ovaj romantičan gest Filipa Živojinovića dodatno je naglasio večernji nastup, ostavljajući prisutne sa posebnim utiskom. Aleksandra je još jednom pokazala zašto je jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, ostavljajući svoj pečat na dočeku Nove godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading