EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Ana Korać se pomirila sa partnerom, otkrivamo SVE DETALJE gde će provesti Novu godinu sa naslednikom!

Autor:

Zabava

29.12.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika ekskluzivno saznaje da su se Ana Korać i njen izabranik pomirili!

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Ana Korać se pomirila sa partnerom, otkrivamo SVE DETALJE gde će provesti Novu godinu sa naslednikom!

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać

Novopečena mama Ana Korać nedavno je potvrdila da je sa svojim vanbračnim suprugom porečkala, a kako ekskluzivno saznaje portal Republika, njih dvoje su se pomirili i zajedno će dočekati predstojeće praznike sa naslednikom. 

Naime, pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da su se Ana Korać i njen vanbračni suprug rastali, zbog male rasprave koju su imale. Međutim, kako su dani prolazili, njih dvoje su seli i shvatili da je sve bila glupost, te su se pomirili, saznaje Republika. 

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać Instagram

 

Kako dalje saznajemo, Ana i njen izabranik će zajedno sa nadlednikom dočekati Novu godinu i Božić po tradicionalnim običajima, kao prava poridica na okupu. 

- Ma to je bila totalna glupost, verovatno je i Ana bila neraspoložena, kao i svaka žena, ima svoje žute minute, a mnogo im se obaveza natovarilo sad pred kraj godine, i Ana i njen suprug imaju biznise, a ne žele da njihov naslednik to primeti, malo su se iscrpeli i eto, dođe do gluposti, koja eskalira. Međutim, prošlo je par dana, što se kaže, glave su se ohladile, seli su, porazgovarali i pomirili se, što je i bio sasvim logičan sled događaja. Niko nije ni verovao da će njih dvoje ostati rastavljeni - govori izvor za Republiku i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Ana Korać slike sa sinom

 

- Ana će sa sinom i voljenim suprugom dočekati zajedno Novu godinu, kao i Božić. Njih dvoej su oboje veliki vernici i tradicionalisti, tako da će ispoštovati sve običaje, a i njihov sin voli sve vezano za praznike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading