OVO JE ISTINA O ODNOSU BRENE I FILIPA: Ovako se ponaša prema svom PASTORKU, sve se saznalo!

Autor: P. R.

Zabava

22.12.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u kakvim su odnosu Lepa Brena i Filip Živojinović!

OVO JE ISTINA O ODNOSU BRENE I FILIPA: Ovako se ponaša prema svom PASTORKU, sve se saznalo!

Foto: ST/Dragan Kadić, TANJUG/MEDIA BIRO

Folk pevačica Lepa Brena već 36 godina uživa u ljubavi sa bivšom teniskom legendom Bobom Živojinovićem, sa kojim ima dva sina - Stefana i Viktora. Međutim, malo ko zna da Brena od samog početka veze neguje poseban odnos sa Filipom, sinom svog partnera iz prethodnog braka.

Iako mnogi nisu upoznati sa detaljima ove složene porodične veze, Brena je otkrila da je oduvek gledala na Filipa kao na svoje dete. Kako je otkrila jednom priliom, da bi ga zaštitila od suvišnih pitanja i glupih komentara, javno ga je predstavljala kao jednog od svoje dece.

- Prvo njegova majka, otac i ja smo u dobrim odnosima. Govorila sam da je Filip naše dete, samo kako bih ga zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava. Da sam govorila možda drugačije, i da sam govorila: 'Znate to je sin iz Bobine prve veze', znate, onda bi se to pretvorilo u nekakvo razdvajanje dece - rekla je svojevremeno Brena, te istakla da je Filipu pružila sve što i svojoj deci:

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Lepa Brena

- Deci treba pružiti stabilnost, treba im pružiti ljubavi, sigurnost. Ja sam se potrudila kao "B" mama, da mu pružim, naravno, pored njegove majke i njegovog oca, sve ono što jednom detetu treba... Što sam pružila mojoj deci, pružila sam i njemu.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Podsećanja radi, pevačica Lepa Brena nedavno se pojavila na jednom događaju, a tim povodom se dotakla sina Stefana, koji se svojevremeno bavio pevanjem, te burno reagovala na pitanje vezano za njega i njegov naprasni nestanak sa javne scene.

Stefan je odlučio da se povuče iz medije da ne komentariše ništa o njegovom životu, ja bih to podržala, on ne želi da se bavi javnim poslom. Za njega je ovo preveliki cirkus, jer tu ima i ovoga, i onoga - rekla je Brena, pa odbrusila:

Ma, ne interesuje ga, sad sam rekla - bila je neprijatna Brena prema novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading