FILIP ŽIVOJINOVIĆ NE SME DA "PETLJA" SA PRIJOVIĆKINIM KOLEGINICAMA: Pevačica uzela stvari u svoje ruke, pa udarila ZABRANU!

Autor:

Zabava

17.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović je Filipu Živojinoviću zabranila svaku saradnju sa njenim koleginicama.

FILIP ŽIVOJINOVIĆ NE SME DA "PETLJA" SA PRIJOVIĆKINIM KOLEGINICAMA: Pevačica uzela stvari u svoje ruke, pa udarila ZABRANU!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović, poznata kao Prija, postala je jedna od najvećih zvezda na regionalnoj muzičkoj sceni. Veliki doprinos njenom usponu ima njen suprug Filip Živojinović, koji je postao njen autor pesama i producent. Njihova kreativna saradnja je izuzetno uspešna, ali istovremeno je izvor zabrane za Filipa da sarađuje s drugim pevačicama.

Filip je postao ključna figura u Aleksandrinoj karijeri, doprinoseći njenom rastu kao pevačice i popularnosti. Njihova saradnja je rezultirala brojnim hitovima, a Aleksandra je postigla impresivan uspeh, napunivši najveće hale širom regiona. Ova uspešna kombinacija autorskih veština i pevačkog talenta rezultirala je zakazanim nastupima za narednu godinu, što jasno ukazuje na veliku popularnost i interesovanje publike za njen rad.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

 

Izvor za medije otkriva da je Aleksandra zabranila suprugu Filipu da radi s drugim pevačicama. Ona želi da zadrži njegovu kreativnu energiju isključivo za sebe i, eventualno, za Lepu Brenu ukoliko to ona zaželi. Ova zabrana je izazvala interesovanje javnosti, a mnoge pevačice su pokazale želju da sarađuju s Filipom, ali Aleksandra je jasno stavila do znanja da on radi isključivo za nju ili za Brenu.

- Mnoge pevačice su oduševljene Aleksandrinim uspehom, ali i njenim pesmama. Jedna njena koleginica poželela da i ona na svom albumu ima Filipovu numeru, ali Prija nije dala. Rekla je, kako sam čuo, da iz njihove kuće pesma nigde neće izaći, da može da radi za nju ili za Brenu. Njenoj koleginici je to bilo čudno, ali se nije naljutila, već je kontaktirala s nekim drugim producentima i tekstopiscima, koji su joj napisali nove pesme. Čuo sam da su još neke bile zainteresovane da im Živojinović bude saradnik, a to me ne čudi, jer su sve pesme koje je napisao postale hitovi. Zasad je tako, sad vreme će pokazati da li će se nešto promeniti i da li će Filip u budućnosti sarađivati i s drugim pevačicama - rekao je izvor za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading