NAKON DRAME SA NUĆIJEM, KARLEUŠA PROGOVORILA O DESINGERICI: Ove reči napraviće HAOS na estradi!

Autor:

Zabava

09.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša progovorila o Dragomiru Despiću Desingerici!

NAKON DRAME SA NUĆIJEM, KARLEUŠA PROGOVORILA O DESINGERICI: Ove reči napraviće HAOS na estradi!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić,youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Jelena Karleuša, poznata po svom otvorenom stavu i komentarisanju kolega sa javne scene, ovog puta je javno stala u zaštitu poznatog repera Dragomira Despića Desingerice. Ovaj reper je stekao kontroverznu reputaciju zbog svojih provokativnih nastupa i izjava, a nedavno su se pojavili snimci na kojima je svoju publiku polivao alkoholom, gađao je nošenim čarapama i udarao patikama po glavi.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša

 

Iako mnoge javne ličnosti osuđuju ovakvo ponašanje, Jelena Karleuša je istakla da Desingerica ima poseban pristup nastupima koji je prepoznatljiv i cenjen među njegovim fanovima. Na svom Instagram storiju, Karleuša je uputila poruku podrške reperu, ističući njegov vajb, energiju i originalan pristup, te naglašavajući kako publika prepoznaje kvalitet.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša o Desingerici

 

- Pričajte šta hoćete, ovaj lik kida! Govorim o vajbu, o energiji, o originalnom pristupu. I vidite kako publika prepoznaje - napisala je diva na svom Instagram storiju.

Podsetimo, osim podrške Desingerici, nedavno je došlo do sukoba između Jelene Karleuše i repera Igora Panića Nućija. Nakon što ju je reper prozvao u intervjuu, Karleuša mu je brutalno odgovorila putem društvenih mreža. Oštro ga je kritikovala zbog njegove karijere i poručila mu da se suzdrži od prozivki. Ovaj sukob je dodatno skrenuo pažnju javnosti na Karleušinu odlučnost da javno iznese svoje mišljenje o kolegama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading