PREMINUO TARIN BIVŠI SUPRUG: Fudbaler saopštio tužne vesti, OPRAŠTAJU se od prvog muža žene Mateje Kežmana!

Autor:

Zabava

26.11.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadin Savić saopštio tragičnu vest na društvenoj mreži Instagram!

PREMINUO TARIN BIVŠI SUPRUG: Fudbaler saopštio tužne vesti, OPRAŠTAJU se od prvog muža žene Mateje Kežmana!

Foto: INSTAGRAM

Militin Muti Perišić, sin poznatog beogradskog advokata, preminuo je 8. oktobra ove godine iznenada u Vijetnamu. Sahrana će biti obavljena sutra, 27. novembra, na Novom groblju u Beogradu, o čemu je javnost obavestio Vujadin Savić, koji je podelio objavu ožalošćene porodice.

Republika

Foto: instagram.com/savicvujadin

Objava Vujadina Savića

- 1990 - 2023. godine. Živiš! Iznenada je preminuo 8. oktobra 2023. u Vijetnamu. Sahrana će se obavaviti u ponedeljak, 27. novembra 2023. godine u 13.30 časova, sa početkom opela u 13 časova, iz Crkve Sveti Nikola na Novom groblju u Beogradu. Sa ljubavlju i tugom, ožalošćena porodica - glasi objava koju je podelio Vujadin.

Republika

Foto: Instagram.com

Vujadin Savić

Inače, Milutinova bivša supruga je sadašnja žena Mateje Kežmana, Tara Šumonja. O Tarinoj ljubavi sa Mutijem ranije je govorila za medije njena drugarica:

Republika

Foto: INSTAGRAM

Tara i Mateja

- To između Tare i Mutija jeste bila ljubav, ali klinačka. Koliko su bili nezreli pokazuje i to što su ostali svako kod svojih roditelja i nakon sklapanja braka. Viđali su se kao i pre dok su bili u vezi, izlazili sa društvom, zezali se. Inače, za venčanje su napravili žurku, svi smo se dobro napili. Tara je nosila crvenu haljinu, venčali su se 1. januara 2011. godine - ispričala je svojevremeno Tarina drugarica.

Republika

Foto: Starsport

Mateja Kežman

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading