SKI OPENING BY MUSIC WEEK kao jedan od tri glavna razloga zašto posetiti srebrnu planinu već u decembru!

Autor:

Zabava

09.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo tri stvari koje nikako ne smete propustiti!

SKI OPENING BY MUSIC WEEK kao jedan od tri glavna razloga zašto posetiti srebrnu planinu već u decembru!

Foto: Music Week

Kopaonik, biser srpskih planina, sprema se za nezaboravnu sezonu, a Ski Opening by Music Week će biti „tačka na i“, sa dodatkom vrhunskih koncerata u hotelu GRAND Kopaonik. Otkrivamo tri stvari koje nikako ne smete propustiti:


1.Aco Pejović i Seka Aleksić u svečanoj sali hotela GRAND Kopaonik: Za ljubitelje dobre muzike i fantastične atmosfere, 08. i 09. decembar će biti dani za pamćenje. U luksuznom ambijentu Hotela GRAND, iskusite nezaboravne nastupe Ace Pejovića i Seke Aleksić, dva najveća imena domaće muzičke scene, koji će, uz najsavremeniju produkciju SKYMUSIC-a upotpuniti magiju ovog festivala. Sve potrebne informacije možete pronaći na sajtu musicweek.rs.


2. Ski čarolija na stazama: Kopaonik je poznat po svojim savršenim stazama za skijanje, te je vreme da provedete dan na stazi u okruženju bajkovite prirode. Bez obzira da li ste početnik ili iskusan skijaš, Kopaonik nudi staze za svakog, uz odlične ski instruktore za one koji žele da se usavrše.


3. Apres ski zabava: Nakon dana provedenog na stazi, vreme je za apres ski zabavu. Uživajte u tradicionalnim specijalitetima u planinskim restoranima ili se opustite uz čašu vina u jednom od brojnih kafića. Za dodatni užitak, posetite neki od spa centara i prepustite se potpunom opuštanju.

Manifestacija Ski Opening je više od skijanja, to je prilika za stvaranje uspomena koje će trajati ceo život. Uživajte u muzici, skijanju i čarima ovog prelepog planinskog raja na Kopaoniku!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading