NEČIJE MALO, NEKOME ZNAČI MNOGO! Jelisaveta Orašanin oduševila publiku, lepa glumica pokazala HUMANOST NA DELU!

Autor:

Zabava

05.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica donirala krv i apelovala na sve koji mogu da urade isto!

NEČIJE MALO, NEKOME ZNAČI MNOGO! Jelisaveta Orašanin oduševila publiku, lepa glumica pokazala HUMANOST NA DELU!

Foto: Ata images

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin - glumica koja, osim što pleni svojom lepotom i talentom, pokazuje i veliku humanost. Naime, poznato je da je Jelisaveta uvek spremna da pomogne onima kojima je pomoć potrebna, a tome u prilog govori i njena poslednja objava na Instagram profilu. Na fotografiji iz bolničkog kreveta, glumica je pozirala u opuštenom izdanju, sa širokim osmehom na licu, a u opisu je apelovala na svoje pratioce da prate njen primer.

"Doniranjem krvi nekome možemo spasiti život", poručila je kratko Jelisaveta, pokazujući da je svesna da svaka kap krvi koju donira ima moć da spase nečiji život. Ovim gestom, glumica je još jednom potvrdila svoju humanost i spremnost da se uključi u akcije koje mogu da pomognu drugima.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelisavata Orašanin donira krv

Pored svoje velike humanosti, Jelisaveta je poznata i po svojoj besprekornoj figuri, a nedavno je otkrila tajnu svog savršenog izgleda. "Ključ je u meri", priznala je glumica, dodajući da svaka žena može da jede šta god želi, ukoliko je u meri sa svojom kilažom. Jelisaveta je otkrila da nikada nije prešla svoju kilažu od 60 kilograma, a ukoliko se to i dogodi, brzo se vrati na svoju "idealnu" težinu.

"Nikada nisam dozvolila sebi da pređem tu kilažu, osim u trudnoći. To je žrtva, strašna žrtva", iskreno je priznala glumica. Kada ljudi komentarišu njenu vitku figuru, ona ističe da se za to mora malo pomučiti. "Ne ide to kao dar od Boga", dodala je Jelisaveta.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Jelisavata Orašanin

Nema sumnje da je Jelisaveta Orašanin primer mnogima, kako u svojoj karijeri, tako i u ličnom životu. Njena humanost, lepota i skromnost su ono što je čini posebnom, a mi se samo nadamo da će njen primer slediti što više ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading