NAŠ PEVAČ OTKRIO DETALJE RAZVODA: Nakon PUCANJA braka, doneo odluku da se vrati BIVŠOJ SUPRUZI?

Autor:

Zabava

06.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati muzičar otkrio da je sa bivšom suprugom na korak od pomirenja i da čini sve da stvari vrati u normalu.

NAŠ PEVAČ OTKRIO DETALJE RAZVODA: Nakon PUCANJA braka, doneo odluku da se vrati BIVŠOJ SUPRUZI?

Foto: Predrag Pešić

Pevač Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac, otkrio je da se vraća bivšoj ženi. Kako sam tvrdi, trenutno je u fazi pomirenja s bivšom suprugom Anom, koju, kako kaže, nikada nije preboleo i s kojom ima troje dece, a od koje se tek nedavno razveo.

Sada je priznao da je sam kriv za krah braka jer je u jednom trenutku potpuno omanuo i krenuo stranputicom, kada je ispred porodice stavio alkohol i kafanu.


- Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol... Umesto da odem kući posle svirke, ostajem s drugarima... Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas - rekao je Peđa u emisiji "Magazin in" i dodao: 
Republika

Foto: printskrin/instagram

Ana Jovanović bodrila je Peđu Blizanca na koncertu u Beogradu


- Zakonitu suprugu nikada nisam preboleo niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja... Ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekom manje... Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri! Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim.

Foto: Republika TV

Predrag Peđa Jovanović je o svojim porocima prvi put govorio u našoj emsiji "Ispovesti"

 

Inače, Peđa je i ranije za naš portal pričao o problemima s alkoholom.


- Problem s alkoholom je svakako jedna tema koja je ogromna i pričam javno o tome. Imao sam problem za koji sam u jednom momentu mislio da ne mogu sam da se izborim s njim. Mislio sam da mi je potrebna stručna pomoć, ali sam ipak uspeo sam. Jednostavno sam preko noći rekao da neću više da konzumiram alkohol. S ove tačke gledišta, samo je bilo teško to što sam dugo odlagao. Kao, samo ovo veče, još da se opustim i to tako ide u nedogled i tako je duže trajalo. Shvatio sam da mi to ne treba, kako sam to rešio, moja karijera ide uzlaznom putanjom, nema više onih mamurluka, ne boli me glava. Ne grize me savest gde sam bio i šta sam radio, ne postoji više otrov u organizmu koji me je kočio - otkrio je Jovanović prvi put u ispovesti za Republiku.

 

Foto: ATA Images, Instagram/anajovanovic1

Mediji su brujali o navodnoj aferi Duška Tošića i Ane Jovanović


Podsećanja radi, Peđinu suprugu Anu su mediji posle razvoda povezivali sa suprugom Jelene Karleuše Duškom Tošićem.

 

BONUS VIDEO: 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading