UHAPŠENA ŽENA KOJA JE PRETUKLA PEVAČICU: Slučaj hitno predat TUŽILAŠTVU!

Autor:

Zabava

25.10.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumničena E.T.K. je uhapšena po prijavi pevačice i protiv nje je podneta krivična prijava!

UHAPŠENA ŽENA KOJA JE  PRETUKLA PEVAČICU: Slučaj hitno predat TUŽILAŠTVU!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Elena Risteska, popularna pevačica iz Severne Makedonije, pretučena je od strane bivše supruge njenog sadašnjeg muža. Da se je došlo do nesrećnog slučaja potvrdila je i sama pevačica, koja se nakon nemilog događaja oglasila na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/elenaristeska_era

Elena Risteska

Iz policije je stigla zvanična potvrda da je osumnjičena E.T.K. (38) uhapšena po prijavi pevačice, a kako naovde tamošnji mediji, sa njom je obavljen i službeni razgovor, tokom kojeg je ona priznala krivično delo. Saslušani su i svedoci događaja, a protiv E.T.K. je podneta krivična prijava i slučaj je predat tužilaštvu.

Povodom ovoga, Elena se oglasila, te otkrila šta se dogodilo.

- Želim da obavestim javnost i medije u vezi sa napisima vezanim za moje ime. Tačno je da sam napadnuta i da je podneta krivična prijava. Očekujem da policija odradi svoj deo posla i razreši slučaj. Očekujem podršku od svih vas jer za ovu situaciju nisam dala povod - napisala je ona i zamolila fanove da ne brinu za nju.

- Ne sekirajte se, dobro sam i pozdravljam sve vas koji mi dajete podršku. Posle 21 godine karijere, građenja mog imena i renomea na pristojan i neskandalozan način, mislim da ovako nešto nisam zaslužila, da se moje ime provlači u takvom kontekstu. I pored svega, nastavljam da pevam za svoje fanove - navela je Elena.

Republika

Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Elena Risteska

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading