BIVŠI ZADRUGAR POSETIO MESTO ZLOČINA! Zapalio sveću svirepo UBIJENOM mafijašu!

Autor:

Zabava

25.10.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji rijaliti učesnik posetio mesto krvavog obračuna!

BIVŠI ZADRUGAR POSETIO MESTO ZLOČINA! Zapalio sveću svirepo UBIJENOM mafijašu!

Foto: shutterstock

Bivši zadrugar Kristijan Golubović danas je u Frankfurtu posetio mesto na kom je ubijen Ljubomir Magaš, poznatiji kao Ljuba Zemunac. Njega je 10. novembra 1986. ispred Zemljaskog suda ubio Goran Vuković, poznatiji kao Majmun, nekadašnji vođa "voždovačkog kkladan", a nalogodavac nikada nije otkriven, niti je rasvetljena pozadina ove likvidacije.

Kristijan je postavio sveću na mestu na kom je Zemunac ubijen.

- Na ovom mestu je učinjeno najmizernije ubistvo. Ljubu Zemunca je ubio SMRAD Goran Majmun! - napisao je Golubović na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Kristijan zapalio sveću Ljubi Zemuncu

Tog 10. novembra Ljuba je imao obavezu da na sudu objasni svoje ucenjivačke poteze, dok je Goran bio istog jutra na sudu zbog provala. Sreli su se na stepeništu i došlo je do rasprave, tokom koje je Vuković izvukao pištolj i pucao u Magaša, a on je uspeo da izusti sledeće: "Vidi, ubi me ova p*čka"

To su bile i njegove poslednje reči, a nekoliko sati kasnije izdahnuo je u frankfurtskoj bolnici, dok se Vuković smejao kad je uhapšen ispred zgrade suda posle zločina. Odbio je predlog policije da se brani sa slobode, jer je tada shvatio da je bezbedniji u zatvoru, nego na ulici. Proveo je pet godina u nemačkom zatvoru, a 1991. godine se vratio u našu prestonicu, gde je tri godine kasnije ubijen.

Republika

Foto: Privatna arhiva, Printscreen

Ljuba Zemunac i Goran Majmun

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading