CECA SE IPAK VRAĆA U "ZVEZDE GRANDA": Stigla na Košutnjak nakon žestokog SUKOBA sa Popovićem!

Autor:

Zabava

23.10.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na snimanje nove emisije takmičenja "Zvezde Granda"!

CECA SE IPAK VRAĆA U "ZVEZDE GRANDA": Stigla na Košutnjak nakon žestokog SUKOBA sa Popovićem!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca

U poslednjoj emisiji takmičenja "Zvezde Granda" došlo je do žestokog sukoba između Svetlane Cece Ražnatović i Saše Popovića. On joj je tada poručio da slobodno može da ide kući, a pevačica je pobesnela i napustila studio.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca stigla na snimanje emisije

Ipak, ovo nije značilo je da došao kraj njenom angažmanu u ovom takmičenju. Ceca se danas pojavila u studiju na Košutnjaku i sve iznenadila stajlingom. 

Naime, na snimanje je došla  roze izdanju - kratkoj haljini sa dubokim šlicem, koja je bila ukrašena biserima oko grudi, a nosila je i jaknicu iste boje. Ceca je ponela i brendiranu torbicu, za koju domaći mediji pišu da kpšta oko 8.000 evra. Svi okupljeni gledali su u pevačicine noge.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca stigla na snimanje emisije

Podsetimo, Ceca je u prethodnoj emisiji pobesnela zbog toga što je Popović žiriju želeo da uskrati vreme za komentarisanje.

- Sale, samo da ti kažem nešto. Ako si nas pozvao u ovaj žiri, moraš da znaš da je ovoj deci jako bitno to šta mi imamo da im kažemo, a ne da nas ovde sečeš kao neki kasapin. Mi treba da sedimo ovde kao mumije, a ti da se nad nama iživljavaš kako ti je volja - odbrusila je Svetlana, na šta je Saša odgovorio:

- Posmatrao sam Svetlanu u prošlim emisijama kad sam davao panik taster Miliju i Bosancu, znaš kako se smejala. A kada je ona dobila panik taster, tj. kad joj je isteklo vreme… Pa ako ne možeš, Svetlana, za trideset sekundi nešto da kažeš, molim te, idi kući! - odbrusio je Popović.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Sukob Saše Popovića i Cece

Ceca je ustala, pokupila svoje stvari i napustila studio.

- Doviđenja, nikakav problem. Odoh ja, doviđenja, pa ne moraš dva puta da kažeš, ionako je dosadno! - uzvratila je pevačica.

- Samo da vam kažem, Ceca je sad iskoristila priliku da ode do toaleta! - rekao je Popović kroz smeh.

- Nisam! - čulo se iz bekstejdža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading