SPREMAO JE SLAVU, PA POČINIO MASAKR: Nikola Đorđević prekinuo tišinu, ove detalje o Urošu Blažiću još niko nije znao!

Autor:

Zabava

23.09.2023

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Đorđević otkriva šta je Uroš Blažić radio neposredno pre masakra u Mladenovcu.

SPREMAO JE SLAVU, PA POČINIO MASAKR: Nikola Đorđević prekinuo tišinu, ove detalje o Urošu Blažiću još niko nije znao!

Foto: Nikola Mutić, Instagram

Uroš Blažić, koji je počinio krvavi pir u Mladenovcu, nakon čega je uhapšen, družio se sa Nikolom Đorđevićem, koji i dalje ne dolazi sebi zbog stravičnog masakra, iza koga stoji njegov prijatelj.

On je na ovu temu dugo ćutao, a sada je odlučio da prekine tišinu i otkrije detalje razgovora, koji je vodio sa Urošem neposredno pre incidenta:

Republika

Foto: Nikola Mutić, Instagram

Nikola Đorđević i Uroš Blažić

 

- Bili smo dobri pre incidenta, upoznali smo se prošle godine u junu mesecu. Kad je neko u nekoj lošoj situaciji onda mnogi samo napadaju. On nikada nije davao naznake, da sam znao, ja bih ga prvi prijavio. Bio je miran i povučen, kad sam ga upoznao nije pio alkohol, nije se isticao. Delovao mi je kao dobar momak, nikada se nije potukao koliko ja znam - govorio je Nikola u jednoj emisiji.

- Smatram da su zadrugarke koje su se oglašavale koje su ga videle jednom ili dva puta u životu, da su to uradile zarad medijske pažnje. On je bio fin momak... Meni je to strašno. On nije imao potrebu da se dokazuje i ističe, nisam mogao da pretpostavim da će to da uradi - rekao je on.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Nikola Đorđević i Uroš Blažić

 

- On je tad bio kod njegovih, spremali su slavu, ja sam otišao za inostranstvo i izgubio sam internet, nisam imao ni dometa ni mreže. Tek kad sam stigao tamo video sam šta se desilo. Nisam mogao da verujem, kada sam video da je on, bio sam zatečen - komentarisao je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tea

25.09.2023 07:02

Kako vas nije sramota da o masovnom ubici pišete ovakav tekst? Šta može koji ga je poznavao manje od godinu dana, a živeo u inostranstvu da zna o tom zločincu. Šta hoćete ovakvim testovima? Da amnestirate ubicu? Sram vas bilo!