GDE JE KRAJ MONSTRUOZNOSTI UROŠA BLAŽIĆA?! Pobio devetoro mladih, a misli na pare - viče i preti u pritvoru!

Autor:

Hronika

19.09.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Blažić zatvorske dane provodi uglavnom histerišući na sve koji su oko njega, i prema svemu sudeći ne žali žrtve, koje su stradale od njegove ruke.

GDE JE KRAJ MONSTRUOZNOSTI UROŠA BLAŽIĆA?! Pobio devetoro mladih, a misli na pare - viče i preti u pritvoru!

Foto: Republika, Facebook

Uroš Blažić u pritvoru u Smederevu pravi probleme, saznaje portal Republika. Monstrum koji je ubio devetoro mladih i ranio 13 momaka, strahuje za svoju imovinu i bes iskaljuje tako što galami, vrišti i ispušta čudne krike u pritvorskoj ćeliji.

On je u par navrata bio na rubu ozbiljnog incidenta koji su sprečili pritvorenici ili zatvorski stražari. U više situacija masovni ubica iz Dubone je momentima  ljutnje i crnih misli, hteo je da se fizički obračunava sa okruženjem. 

- Blažić ispusta krike i galami u pritvoru kad god čuje loše vesti spolja, bilo da dođu od advokata ili od nekog u pritvoru - opisuje izvor Republike.

Biljana Blažić majka ubice mladih je nekoliko puta prisutvovala njegovim ispadima pa je po izlasku sa posete sinu ridala i čupala kosu.

- Vikao je na svoju majku kad mu je bila u posetil. Strahovito je galamio kad mu je izgorela kuća u kojoj je sam živeo - prepričava dobroobavešteni izvor.

Foto: Privatna arhiva

Biljana Blažić, majka ubice iz Mladenovca

Monstrum koji je počinio masakr 4. maja u selima Dubona i Malo Orašje po ugledu na sedam godina mlađeg ubicu sa Vračara, i to samo dan kasnije, opsednut je svojom imovinom i veruje da njegova porodica može da nastavi život u istom okruženju.


- Besan je što policija  nije čuvala njegovu kuću u Šepšinu koja je prilično izgorela pre skoro dva meseca, onako kako čuva kuću njegovih u Donjoj Duboni. Kazao je da sumnja na nekoga i da će se osvetiti za požar - u čudi govori izvor Republike.
Republika

Foto: Republika

Zapaljena kuća Uroša Blažića, selo Šepšin

Blažić se uznemirio i kada je shvatio da mu je zapušten voćnjak od 20 hekara pod zasadom voća jer je računao na milionski priliv novca.


- Užasno je besneo i zato što mu brat, snaja, majka i deda nisu brinuli o voćnjaku pa je ostao bez milionske zarade od zasada voća na 20 hektara. To je shvatio kad su mu rekli da je u selu samo ostao deda u kući i da ga na nekoliko dana posećuje snaja Biljana, Uroševa majka da bi mu donela hleb, lekove i nešto hrane - ispriičao je izvor Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lina

19.09.2023 16:50

Za ovakve slucajeve postoje specijalne psihoterapije, lekovi, itd. Zasto se nesto ne preduzme po tom pitanju? Dok ne ucini opet neko zlodelo nekome ili sebiy onda ce neko reagovati?!