"ONA JE BESTIDNICA"! Majka ide u posete monstrumu Urošu Blažiću: Nosi mu hranu koju najviše voli

Autor:

Hronika

16.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani sela Dubona i Orašja očajni su što Biljana Blažić ispunjava želje sinu ubici uprkos tome što je u ispovesti za Republiku pričala da je umrla onog dana kada i ubijena deca, žrtve njenog sina.

"ONA JE BESTIDNICA"! Majka ide u posete monstrumu Urošu Blažiću: Nosi mu hranu koju najviše voli

Foto: Privatna arhiva, Dragan Kadić

Biljana Blažić , majka monstruma Uroša Blažića ide sinu u pritvorske posete, saznaje portal Republika.rs. Time, ona zadaje nove strahovite udarce žrtvama masakra koji je njen sin počinio 4. maja, oko sat vremena pred ponoć u selima Dubona i Malo Orašje

Porodice devetoro ubijenih mladića i jedne devojke, kao i 13 ranjenih, gnušale su se od jadikovanja majke Blažića koja je i sama sina nazvala monstrumom, a sada imaju i potvrdu da su bili u pravu što joj nisu verovali da govori istinu. Ističu i da je pobegla iz sela da nađe mir koji porodice ubijene dece nikada i nigde ne mogu više imati. 

- Biljana je navodno patila za ubijenom decom. Da hoće da se ubije kobajagi je kukala na sav glas. Sada ide  kod sina u pritvor u Smederevu i oplakuje njegovu prokletu sudbinu, kriveći više sile, a ne njega koji je očigledno hteo da se za njega pročuje na bilo koji način. Svom monstrumu Biljana nosi pakete sa hranom koju on naruči kao i novom odećom koju mu kupuje nemilice. Takođe, ide i kod Uroševog advokata i sa njim razgovara o odbrani ubice - ispričao je izvor portala Republika.rs  blizak istrazi. 

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Masovni ubica Uroš Blažić

Majka Uroša Blažića je za portal Republika.rs, u jedinoj datoj ispovesti posle masakra u selima između Smedereva i Mladenovca, koja je Blažić zavio u crno i zatvorio kuće meštanima ubivši jedine naslednike, pored Panića, kojima je ubio oboje dece, Kristinu i Milana, govorila da bi joj smrt bila jedini spas jer je bespovratno poražena.

- Ne mogu da živim kao majka masovnog ubice. Moj sin je onog dana, kada je pucao u decu i nevine ljude, ubio i mene. Zakopao me živu. Neka me ubije onaj kome god će i za mrvu da se olakša bol i muka koju mu je moj Uroš naneo pucavši proklete noći. Nemam snage ni života da bilo koga iz tih porodica sretnem, a kamoli pogledam u oči. Ne želim da živim kao majka masovnog ubice i ne mogu taj teret da nosim - rekla je Biljana nakon masakra svog sina. 

Meštani su besni i što kuću ubice u selu i dalje čuva policija, iako u njoj boravi sam Blažićev deda koji je takođe bio žrtva unuka i njegovog oca svog sina Radiše koji ga je ugnjetavao i terao da radi teške seoske poslove. 

Biljana je pobegla negde iz sela. Ona je bestidnica. Ostavila je starog i bolesnog svekra kojeg je njen muž mučio. Možda je sa sinom i snajom u Beogradu u stanu koji su ona i Radiša kupili da bi Uroš i njegov stariji brat išli u gradu u školu, a možda je negde drugo - kaže ozlojođeni komšija Blažića. 

Biljana je u razgovoru za Republiku priznala da je Urošu ugađala, čak i na dan masovnog ubistva. Otkrila je i da je na decu iz komšiluka zapucao pošto je majku poljubio za laku noć:

- Pre nego je otišao od nas uveče, mene je poljubio, ocu rekao: "Ćao Bajane", a dedi da sutra ujutru u sedam naloži vatru i da će on doći da peku prase i jagnje. Ostavio je blatnjave patike da mu operem, otišao je u papučama. Tražio je da dodam maline u tortu koju sam spremala kad je odlazio. Baš ništa nije nagoveštavalo da će da... Mislila sam da se ubio kad je ubio i ranio tolike ljude, ali su ga ujutru našli - ispričala je Biljana.

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Kosta Kecmanović najmlađi ubica na svetu

Podsetimo, Uroš Blažić je samo dan nakon masakra Koste Kecmanovića, 4. maja posle 20 sati u selu Malo Orašje ubio pet mladića, od kojih je najmlađi imao 15 godina. Zatim je nastavio ka selu Dubona, gde je ubio policajca, njegovu sestru i njihovog drugara kod škole gde je sastajalište mladih. Uhapšen je sutradan u ranim jutarnjim satima u blizini Kragujevca, u Vinjištu kod ujčevine na imanju nakon što je oteo taksistu sa strankom, i pod prisilom ga neterao da ga tamo odveze. Zahvaljujući prisebnosti taksiste slučaj je otkriven. 

U pritvoru se pored Uroša, nalaze i njegovi otac Radiša Blažić i ujak Goran Gavrilović zbog velike količine oružja koja im je oduzeta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

16.09.2023 21:09

Ne treba da se osudujuje ona je samo majka.Pa sve ljude u zatvoru neko posjecuje osim onih koii nemaju nikiga mozda 1%zatvorenika.I da je svjesna da je najgori zasto ikoga cudi sto majka dolazi i podilazi?

Robijs

17.09.2023 05:53

Pa kakva bi to bila majka da ne rdi tako.

Lol

17.09.2023 08:42

Ljubi ga majka, pa ona i ćale su ga tako vaspitali, da radi šta hoće, ali nikad nije kriv.