EKSKLUZIVNO! Prvi snimci crkvenog venčanja Katarine i Darka Lazića! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P. / B. P. M.

Zabava

30.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prve snimke iz crkve u Brestaču donosi vam portal Republika!

Mladenci Katarina i Darko Lazić stigli u crkvu u Brestaču, gde će se obaviti svečana ceremonija. Sveštenici koji će obaviti ovaj čist su ih dočekali ispred crkve, a zatim su svi zajedno ušli u hram i počela je ceremonija venčanja.

Ekipa portala Republika je prva koja je imala pristup crkvi i venčanju i donosimo vam ekskluzivni snimak sa svečane ceremonije, koji možete videti na početku ovog teksta.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Pre crkvenog venčanja, Darko je dao izjavu za Republiku i otkrio nam kako se oseća danas, te priznao sa knedlom u grlu da mu je teško što njegov pokojni otac nije više sa njima.

- Ne znam ni sam, sinoć me je uhvatila trema. Ovo mi je prva zvanična svadba, ima treme. Tradicija, idem po mladu, biće sito, ono standardno. Nemam ni vremena previše. ono što moram uraditi, to ćemo.Mladu ću preneti preko praga. Ona spava kod njenih, čujemo se od sinoć, hteli čak da se vidimo na kratko - rekao je Darko.

- Sinoć i jutros sam plakao jako. Moram to da priznam. Čovek koji ne plače, nije čovek. Jako mi fali u ovom trenutku, jako sam emotivan. Žao mi je što nije tu, što nije dočekao tu priluku, a jedva je čekao da se oženim. Gleda nas sa lepšeg mesta - priznao je sa knedlom u grlu Darko za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading