RADANOVIĆI SLAVILI POD ŠATROM DO ZORE: Jelena i Sloba objavili RADOSNE vesti!

Autor:

Zabava

20.08.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i njegova supruga objavili radnosne vesti na društvenoj mreži Instagram!

RADANOVIĆI SLAVILI POD ŠATROM DO ZORE: Jelena i Sloba objavili RADOSNE vesti!

Foto: Instagra/jeja.radanovic

Svastika popularnog pevača Slobe Radanovića, Maja Đuričanin, porodila se juče i na svet donela ćerku. Pod šatrom je priređena proslava u čast prinove koju je na svet donela Jelenina sestra, a pevač i njegova supruga su slavili sa ostalim gostima.

Republika

Foto: Instagram.com

Sloba i Jelena

Jelena nije krila sreću što je porodica postala bogatija za još jednog člana i to devojčicu, kako je ona do sada radađala samo dečake.

- Rodilo se žensko dete u našoj porodici - napisala je presrećna Jelena preko snimka koji je objavila na društvenoj mreži Instagram, a koji je završio na njenom storiju.

Sloba je, inače, pre nekoliko dana izazvao buru na društvenim mrežama kad je kr

Republika

Foto: Instagram.com

Sloba i Jelena

itikovao nove projekte svojih kolega, a svi su zaključili da je potkačio Jelenu Karleušu.

- Neke priče kažu da je satana, odnosno đavo bio prvi muzičar. Nakon što je postao pali anđeo, odlučio je da se muzikom infiltrira među ljude, što ima smisla. Pojedini muzičari su performeri i jasno je da muzika mora da bude različita i to je sve u redu, zaista ne želim nikog da osuđujem, ili da omaložavam bilo čiji rad i trud. Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi ili vaša deca. O čemu te pesme pevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavole i demone. Ne dozvolimo to! - napisao je Sloba.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen, ATA Images

Sloba i Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading