ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTKRILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana!

Autor:

Zabava

17.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović podelila je srećne vesti sa publikom!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTKRILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana!

Foto: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović potpuno se slomila kada je kročila u Beogradsku arenu nevadno, gde su je dočekali mediji. Najavila je svoje solističke koncerte 29. i 30. septembra 2023. Pevačica je doslovce ostala bez daha, a suze nije mogla da zaustavi, što dosad nismo imali prilike da vidimo u medijima.

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

 

- Prvo moram da kažem da imam tremu, mislim da sam poslednji put ovoliku tremu imala pre deset godina. Mislim da je ovo odličan povod da se družimo, moj novi album i moj prvi solistički koncert. Ponosna sam i srećna što smo... - rekla je Aleksandra.

Ona je sada na Instagram profilu otkrila da je zakazala i TREĆU po redu Arenu, koja će se održati 28. septembra.

 

 

- Želim da vam se zahvalim na svemu, hvala vam što slušate moj album. Posebno hvala za skoro dve rasprodate Arene, sa velikim zadovoljstvom i ponosom, najavljujem moj treći koncert za 28. septembar - rekla je Aleksandra. 

- Nastupam svakog vikenda, godinama, i nemam toliku tremu. Htela sam da ne zaplačem, ali eto... emocije su me savladale. Najlepše je kad ti se ostvare snovi, a ja sam maštala o ovome. Kad sam prvi put došla u Beograd i kad sam videla ovu Arenu, meni je bio san da jednog dana napravim ovde koncert.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading